Dead Island 2 Sony Tarafından Duyuruldu

Dead Island 2 Sony Tarafından Duyuruldu

Dead Island hayranlarının merakla beklediği Dead Island 2, E3 2014 kapsamında Sony tarafından düzenlenen konferansta resmi olarak duyuruldu.

Oyun dünyasını bir araya getiren ve önümüzdeki dönemde piyasaya sürülecek oyunları gün yüzüne çıkaran E3 2014‘ün başlamasının ardından, Sony ve Microsoft gibi dev firmalar da konsolları için hazırladıkları yeni oyunları tanıtma şansı yakaladılar. Sony‘nin etkinlik kapsamında düzenlediği konferansta duyurduğu yeni projeler arasında en dikkat çekici olanlardan birisi de Dead Island 2 oldu.

Dead_Island_2

2011 yılında piyasaya sürülen Dead Island ile başlayan korku/aksiyon serisini devam ettirecek olan Dead Island 2, Spec Ops: The Line’ın yapımından sorumlu olan Yager Development stüdyosu tarafından geliştiriliyor. Yayımcı firma Deep Silver daha önce yaptığı açıklamlarda Dead Island 2’nin varlığını inkar etmiş olsa da firma yetkilisi Jan-Eric Lauble, Dead Island’ın yayınlanmasından hemen sonra devam oyunu üzerinde çalışmaya başladıklarını itiraf etti. PC, PlayStation 4 ve Xbox One’a yönelik olarak hazırlanan oyunun, 2015 yılının bahar aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy F’den İlk Görüntüler