The Last of Us: Remastered Hakkında Yeni Detaylar

The Last of Us Remastered Hakkında Yeni Detaylar

The Last of Us: Remastered hakkında açıklamalarda bulunan Naughty Dog, PlayStation 4 versiyonunda sunulacak yeni özelliklere dikkat çekti.

Naughty Dog stüdtosu tarafından geliştirilen The Last of Us, geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmüş ve oyunseverlerden büyük ilgi görmüştü. Hem eleştirmenlerden hem oyunseverlerden tam not almaya başaran The Last of Us, 2013 yılının en başarılı oyunlarından biri haline geldi. PlayStation 3’e özel olarak hazırlanan oyunun yakaladığı bu başarıdan sonra PlayStation 4’e taşınacağı uzun süre konuşuldu. Konu hakkında sessizliğini uzun süre koruyan Naughty Dog, PlayStation 4 için hazırlanan The Last of Us: Remastered‘ı geçtiğimiz ay resmi olarak duyurdu.

The_Last_of_Us_DG

The Last of Us‘ın PlayStation 4 versiyonu hakkında uzun süre sessiz kalan Naughty Dog, geçtiğimiz ayın başında The Last of Us: Remastered ‘ı duyurmasının ardından oyunla ilgili bir dizi açıklama yapmaktan kaçınmadı. The Last of Us’ı PlayStation 3’te oynama şansı yakalamış oyunseverlere neden PlayStation 4 versiyonunu da denemeleri gerektiğini anlatmaya çalışan stüdyo, yeni versiyonda sunulacak yeni özellikleri tanıtmak için elinden geleni yapıyor.

The Last of Us: Remastered‘da oyunseverlere sunulacak yenilikler hakkında konuşan Naughty Dog yetkilisi Neil Druckmann, yeni versiyonda sunulacak yenilikler arasında, oyunun başından beri geçiş sahnelerinde yer alacak olan sesli açıklamalar bulunduğuna dikkat çekti. Serinin hayranlarının bu yorumlar sayesinde oyun ve hikayesi hakkında detaylı bilgilere ulaşabileceğini belirten Druckmann, bu yeni versiyonunun oyunu daha iyi anlayabilmek için bir fırsat olduğunu belirtti.

Kinect’siz Xbox One Daha İyi Performans Verecek