Uncharted 4 The Last of Us Remastered’dan Daha İyi Gözükecek

Uncharted 4 The Last of Us Remastereddan Daha İyi Gözükecek

Yapım aşamasındaki Uncharted 4: A Thief’s End hakkında konuşan Naughty Dog, oyunun The Last of Us Remastered’dan çok daha iyi gözükeceğini belirtti.

Sony bünyesinde yer alan ve PlayStation’a yönelik olarak geliştirdikleri Uncharted ve The Last of Us gibi oyunlarla tanınan Naughty Dog stüdyosu, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü The Last of Us’ı geçtiğimiz günlerde yayınladığı Remastered versiyonuyla PlayStation 4’e taşımıştı. Sony’nin en önemli oyun geliştiricileri arasında yer alan Naughty Dog, The Last of Us Remastered‘la beraber yeni nesil konsola geçiş yapmış olsa da, stüdyonun PlayStation 4’teki ilk orijinal projesi Uncharted 4 olacak.

Uncharted_4

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen E3 2014 kapsamında resmi olarak duyurulan Uncharted 4: A Thief’s End hakkında açıklamalarda bulunan Naughty Dog stüdyosu, yeni Uncharted oyununun The Last of Us Remastered‘dan daya iyi gözükeceğini açıkladı. The Last of Us Remastered’da PlayStation 4’ün işleyişini öğrenme şansı yakaladıklarını belirten Naughty Dog, E3 2014’de gösterdikleri Uncharted 4 videosunun oyun içi görüntüler olduğunu hatırlattı ve oyunda oldukça kaliteli bir görsellik sunacaklarını açıkladı.

Titanfall Bugüne Kadar 3 Milyon Kopya Satmayı Başardı