The Last of Us Part 2 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

the last of us part 2

PlayStation 4 sahiplerinin merakla beklediği oyunlardan biri olan The Last of Us Part 2 hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki ayrıntılar.

Sony, The Last of Us’ı PlayStation 3’ün son dönemlerinde satışa sunmuştu. The Last of Us oynanış dinamikleri ve temel oyun yapısıyla kısa sürede ismini PS3’ün en iyileri arasına yazdırmayı başarmıştı. Şimdi ise aynı olay The Last of Us Part 2 ile PS4’te gerçekleşiyor.

The Last of Us Part 2 bazı sürprizlere gebe

Bilindiği üzere Sony, geçtiğimiz sene gerçekleşen E3 oyun fuarında The Last of Us Part 2’nin gelişim aşamasında olduğunu duyurmuştu. Nitekim bu E3’te ise oyunun ilk oynanış videosu yayınlandı.

Oyunun geliştirici stüdyosu olan Naughty Dog, ilk duyuru safhasında The Last of Us 2’deki oynanabilir karakterin Ellie olacağını zaten açıklamıştı. Fakat bu durum henüz netlik kazanmamış gibi görünüyor.

Keza geçtiğimiz günlerde Naughty Dog’un yetkili isimlerinden biri olan Emilia Schatz, The Last of Us 2’de başka oynanabilir karakterlerin de olabileceğini söyledi.

Schatz, Ellie’nin oynanabilir bir karakter olarak köşede hazır olduğunu belirtti. Fakat bu durumun ilerleyen zamanlarda değişebileceğini söyleyerek, oyun severlerin kafasında bazı soru işaretlerinin oluşmasına da zemin hazırladı.

Sonuç olarak Last of Us 2’nin çıkış tarihi henüz netlik kazanmış değil. Muhtemelen oyunun çıkışı 2019’un sonlarına doğru gerçekleşecektir. Zaten 2020’de de yeni PlayStation konsolunun gelmesi bekleniyor. Az önce de belirttiğimiz üzere, The Last of Us 2 PS4’e damga vuran son yapım olacak.

PS Plus Temmuz oyunları belli oldu