The Last of Us: Remastered Zirveyi Bırakmıyor

The Last of Us Remastered 1 Günde 1.5 Milyon Sattı

Sony tarafından geçtiğimiz günlerde PlayStation 4’e yönelik olarak satışa sunulan The Last of Us: Remastered, en çok satanlar listesinde zirveyi bırakmıyor.

Sony için geliştirdiği oyunlarla tanınan Naughty Dog stüdyosu tarafından geliştirilen The Last of Us, geçtiğimiz yıl PlayStation 3’e özel olarak piyasaya sürülmüş ve oyunseverlerden yoğun ilgi görmüştü. Oyunseverle sunduğu eşsiz hikaye ve hayatta kalma deneyimiyle 2013’ün en başarılı oyunları arasında yer alan The Last of Us’ı yeni nesil konsoluna da taşımak isteyen Sony, PlayStation 4’e özel olarak hazırlanan The Last of Us Remastered‘ı geçtiğimiz günlerde satışa sundu.

The Last of Us_Remastered

The Last of Us‘la PlayStation 3’ün en başarılı oyunlarından birine imza atan Naughty Dog, The Last of Us: Remastered sayesinde bu başarısını yeni nesil konsollara da taşımış oldu. 30 Temmuz’da satışa sunulduğu günden beri yoğun ilgi gören The Last of Us Remastered, ABD ve Birleşik Krallık başta olmak üzere birçok ülkede en çok satan oyunlar listesinin zirvesinde yer alıyor.

Üstelik konuyla ilgili ortaya çıkan yeni iddialara göre The Last of Us: Remastered piyasaya sürüldüğü ilk günde 1.5 kopya satmayı başardı. İddia edilen bu rakam henüz Sony tarafından doğrulanmamış olsa da, The Last of Us’ın PlayStation 4’ün de en başarılı oyunları arasında yer aldığı ortada.

Xbox One 400 Milyon Dolar Zarara Neden Oldu