Kripto paralarda yükselişler başladı: Heyecan dorukta

Kripto para piyasasında kanlı Çarşamba

Kripto paralarda yükselişler yeniden başladı. Bir süredir sabit bir şekilde devam eden borsalar yeniden yüksek alımlara şahit oldu. Hadi gelin merak edilen detaylara birlikte bakalım.

Herkesin büyük bir merakla beklediği kripto paralarda yükselişler sonunda başladı. Hatırlayacağınız üzere analistler genellikle kripto paralar için uçuk rakamlar söylüyordu. Özellikle 2021 yılının sonlarına doğru bu yükselişin çok daha sert olacağı tahmin ediliyordu. Ancak Bitcoin bir türlü 64 bin seviyelerinde tutunamadı.

Hiç beklenmeyen bir şekilde Bitcoin ile ilgili güçlü bir alım geldi. Böylece fiyat 68 bin 524 dolara kadar yükseldi. Bugüne kadarki en yüksek fiyatın bu olduğu biliniyor. Birçok analist kripto para birimlerinden yeni rekorlar bekliyor.

Kripto paralarda yükselişler: Bitcoin, Ethereum ve Cardano

Bitcoin 20 Ekim günü 67 bin dolar seviyesini gördü. Böylece önemli bir rekor kırmış oldu. Hemen ardından bunun devamı gelmedi. Özellikle de Ethereum, kripto para devini takip ettiği için onda da daha yüksek rekorlar gelmedi.

Kripto paralarda yükselişler

Analistlere göre bazı kripto para balinaları olumlu haberler aldı. Sonuç olarak yüklü miktarda alım yaptılar. Bugünlerde Bitcoin ile ilgili bazı olumlu haberler gelebilir. Bitcoin, Ethereum, Cardano, Link gibi demirbaş kripto para birimleri başta olmak üzere tamamı iyi bir yükseliş yakaladı. Kripto paralarda yükselişler bir süre daha devam edebilir.

Bitcoin hedefleri analistler tarafından açıklandı: “200 bin dolar”

ADA coin hiç beklenmeyen bir şekilde güçlü yükseliş sergiledi. Özellikle geçtiğimiz dönemin en güçlü figürlerinden olan bu kripto para birimi yeniden ben buradayım dedi. Yaklaşık olarak yüzde 14 yükseliş ile başlangıç yapan kripto para birimi için analistler olumlu görüşlere sahip. Peki siz yaşanan bu gelişmeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.