Star Wars Jedi Fallen Order için kritik karar

Star Wars Jedi Fallen Order Screen 3

EA Games ve Respawn Entertainment işbirliği ile geliştirilen Star Wars Jedi Fallen Order için önemli bir karar alındı. İşte konunun detayları.

Star Wars Jedi Fallen Order için kritik karar. Electronic Arts son Star Wars oyunu Jedi Fallen Order’ı 2019 yılında satışa sunmuştu. Oyun ilk etapta PS4 ve Xbox One için sonrasında ise Stadia için raflardaki yerini almıştı.

Oyunun çıkışından yaklaşık 2 sene sonra Electronic Arts oyun üzerindeki korumanın kaldırılması kararını aldı. Bilindiği üzere oyunda Denuvo kullanılıyordu. Denuvo oyunu ilk başlarda güzel bir şekilde korumayı başardı. Fakat bu da çok uzun sürmedi.

Star Wars Jedi Fallen Order çıkışından kısa bir süre sonra korsana yenik düşmüştü. Fakat gelen güncellemelerden ötürü Electronic Arts oyundaki koruma sistemini kaldırmadı.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi Fallen Order için kritik karar

Güncellemelerin tamamlanmasıyla birlikte EA ve yapımcı Respawn Entertainment oyundaki Denuvo korumasının kaldırılmasını kararlaştırdı. Yapıma gelen son güncelleme ile bu koruma sistemi tamamen devre dışı bırakıldı. Bu koruma sisteminin en büyük dezavantajı oyundaki işlem gücünü biraz daha üst seviyelere çıkarmasıydı.

Yani artık oyunu rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. En azından Star Wars Jedi Fallen Order PC’nizde eskiye nazaran daha performanslı bir şekilde çalışacaktır. Tabi ki aradan geçen 2 yıla rağmen oyunu hala bitirmediyseniz.

Razer Chroma Light Strip Set ile oyun dünyanızı renklendirin işte detaylar