Kripto paralarda artış devam edecek mi?

Dev şirketin Bitcoin adımı

Kripto para piyasası yukarı yönlü hareketlendi. Peki kritik eşikler nereleri? Kripto paralarda artış davam edecek mi? İşte detaylar.

Şu sıralar kripto para piyasaları hayli dalgalı diyebiliriz. Özellikle de 2 hafta önce yaşanan ani düşüşten sonra bazı şeyleri kestirmek hayli güç duruma geldi. Hangi kripto paranın ne zaman değer kazanacağını kestirmek biraz zorlaştı. Aynı şekilde bu değer kazancının ne kadar süreceğini de bilemiyorsunuz. 2 hafta öncesine kadar düzenli bir yükseliş söz konusuydu. Yani şimdiki gibi keskin düşüşler olmuyordu.

Dolayısıyla yatırım yapmak çok daha basit ve risksizdi. Lakin içinde bulunduğumuz durumda yatırımcılar yüklü miktarda coin almaktan çekiniyorlar. Çünkü ansızın beklenmedik düşüşler yaşanabiliyor. Bu durum da al-satçı olarak tabir ettiğimiz kitlenin canını sıkmış durumda.

Kripto paralarda artış devam edecek mi?

Peki son birkaç gündür yeşillenen piyasa ne kadar süre daha böyle devam edecek? Dürüst olmak gerekirse bu konuda kimsenin bir fikri yok. Elbette bazı uzmanlar uzun vadeli olarak yorumlarda bulunabiliyorlar. Ya da grafiklere bakarak bazı coinlerin eğilimi söz konusunda tahminlerde bulunabiliyorlar.

Fakat şunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Kripto para piyasası borsa gibi grafik analizi yapılarak çok fazla ilerleme kaydedilecek bir piyasa değil. Bu sebepten ötürü de insanların yatırım yaparken dikkatli olmaları gerekiyor.

Dip not olarak belirtelim. Bu ve diğer kripto para içeriklerimizin hiçbiri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

La Casa De Papel için bomba görseller