Netflix Jupiter’s Legacy hayranlarından tepki çekecek bir karar aldı

Netflix Jupiter’s Legacy

Netflix Jupiter’s Legacy yapımı için kararını verdi. Diziyi severek izleyen hayranları alınan karara büyük tepki gösterecek. İşte bu fantastik dizi ile ilgili alınan karar.

Dünyanın en büyük online film ve dizi izleme platformları içerisinde yer alan Netflix, yeni yapımlar denemeye devam ediyor. Özellikle Marvel karakterleri platform tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyordu. Birçok yayın şirketi süper kahraman içerikli film ve diziler yapmaya çalışıyordu. Netflix de onlara katıldı.

Prime video hatırlayacağınız üzere kısa bir süre önce Invıncible isimli bir animasyon yayınlamıştı. Süper kahraman içerikli olan bu animasyon sonrasında Netflix kendi süper kahramanlarının yaratma kararı aldı. Sonuç olarak ortaya Jupiter’s Legacy çıktı. Ancak şirketin bundan hiç memnun kalmadığı görülüyor.

Netflix, Jupiter’s Legacy için oldukça karamsardı

Son sızıntılara göre Netflix bu diziden neredeyse hiç memnun değil. Mark Millar romanından alıntı olan bu dizi aynı aileye mensup farklı jenerasyonları ele alıyor. Her iki jenerasyon arasında devam eden çatışmalar dizinin ana konusuydu. Anlaşılan o ki bu konu izleyiciler tarafından pek beğenilmedi.

Netflix Jupiter’s Legacy

Netflix tarafından yayınlanan yapım iptal edildi. En önemli neden olarak izleyicilerin çok az ilgili olması ve yeni proje gösterildi. Netflix şu sıralar yeni bir projeye yoğunlaşıyor. Bu projenin yine benzer yapım olacağı söylendi. Mark Millar tarafından kaleme alınan Supercrooks isimli bir dizi çekilecek. Aynı evrende geçen dizinin kötü karakterlere odaklandığı açıklandı.

Netflix, Android’den başlayarak mobil cihazda ‘Bir Şey Oynat’ özelliğini test ediyor

Bu dizinin henüz yayın tarihi belli olmasa bile yine de kesin olarak yayına alınacağını söyleyebiliriz. Bakalım bu yeni süper kahraman yapımı, Jupiter’s Legacy dizisinden daha fazla dikkat çekecek mi?