Kripto paralar artacak mı? Uzmanlar yanıtladı

28 aralik bitcoin neden dustu 9 kripto para birimi piyasadan cekildi 1514444389 4829

Kabus gibi geçen Haziran ayının ardından Temmuz’da kripto paralar artacak mı? Uzmanların konu ile ilgili görüşlerini aktarıyoruz.

Malum, kripto para sektörü açısından Haziran ayının pek de parlak geçmediğini söyleyebiliriz. Aslında genel beklenti yükselişin bir tık daha fazla olması yönündeydi. Fakat Haziran’da kripto paralar bir ileri bir geri mantığıyla düz ve yatay bir seyir izledi.

Kimi zaman düşüp, kimi zaman yükselseler de Haziran ayını başladıkları yerde tamamladılar diyebiliriz. Peki bu ay yani Temmuz’da bizleri nasıl bir senaryo bekliyor? Konu hakkında bazı uzmanlar iyimser, bazıları ise nötr tablolar çizdiler. Bazılarına göre ise ayı piyasası Temmuz ayında başlayabilir.

Kripto paralar artacak mı? Uzmanlar yanıtladı

Bu ay içerisinde Ethereum ağı için önemli bir güncelleme yayınlanacak. Dolayısıyla bu güncelleme sonrasında işler biraz değişebilir. Elbette şu olacak ya da bu olacak şeklinde bir anlayışa varmak doğru olmayacaktır. Fakat Ethereum tarafında hareketli günlerin bizleri beklediğini söyleyebiliriz.

BTC üzerinde baskının azalması ise Çin’den gelecek olan haberlere bağlı. Şimdilik bu bağlamda net bir açıklama yok. Önümüzdeki süreçte BTC’nin akıbeti daha net bir şekilde görülecektir.

Her zaman olduğu gibi dip not olarak belirtelim. Kripto para ile ilgili içeriklerimiz yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Dolayısıyla kendi yatırımlarınızı kendi doğrularınızla yapmanız gerektiğini hatırlatırız.

Bitcoin 12 bin dolara düşer mi: Usta analist cevapladı işte detaylar