2021’in en karlı kripto paraları hangileri olacak: Analistler bu yatırımlara çok güveniyor

abd kripto para

2021’in en karlı kripto paraları büyük bir merakla takip ediliyor. Özellikle bazı dijital varlıklar yatırımcıları kendisine çekmeyi başarıyor.

Kripto paralarda yaptığı doğru analizlerle tanınan ünlü analist Phoebe, yine bazı tahminlerde bulundu. Bitcoin gibi bir kripto paranın aşağıya doğru sert çakılması daha fazla kişinin analizlere ihtiyaç duymasını sağladı. Ünlü analistlere göre negatif fonlama uzun sürdüğü için bu bir yükseliş işareti olarak görülebilir.

Özellikle DeFi takipçisi olan analistler bazı kripto paraların diğerlerine göre bir miktar daha yükseliş yaşayacağını düşünülüyor. Bunlardan ilki Compound olabilir. Kendi kripto para birimi COMP kısaltması ile geçen bu proje en iyi DeFi teknolojileri içerisinde yer alıyor.

2021’in en karlı kripto paraları dikkat çekmeye devam ediyor

2021 yılında en fazla kar getirme ihtimali olan kripto paralardan COMP, USDC destekli ve fintech konusunda büyük yatırımları var. Özellikle bankacılık işlemlerinde bu tür kripto paraların daha fazla kullanılması bekleniyor.

2021'in en karlı kripto paraları

2021 yılı için iyi miktarda kar getirmesi beklenen bir diğer proje MATIC oldu. Bu kripto para birimi ölçeklenebilir veri kullanılabilirliği odaklı Blockchain teknolojisini temsil ediyor. MATIC ağı üzerinden birçok kripto para kullanıcılara sunuluyor. Bunların tamamı yatırımcıların dikkatini çekmeyi fazlasıyla başarıyor.

Kripto paralarda devlet desteği geliyor: Herkese 30 dolarlık Bitcoin

Son olarak en fazla yatırım alması beklenen projelerden birisi de MANA. Bu kripto para NFT satışları konusunda önemli miktarda destek sunuyor. Ayrıca satışların daha kolay bir şekilde yapılmasını sağlıyor. 2021 yılı için analistlerin görüşleri genellikle bu şekilde. Peki sizce bu yıl en çok hangi kripto paralar daha fazla yükselişe geçecek?