Kripto para piyasası FTX olayı yüzünden tepetakla oldu!

Kripto para yatırımcıları kripto yatırımı kripto varlıklarla

Kripto para yatırımcıları şu sıralar çok tedirgin. Bu durumun temel nedeni ise dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in içerisinde bulunduğu durum. Peki bu işin sonu nereye varacak? İşte detaylar.

Kripto para piyasası darbe üzerine darbe alıyor. Zaten son bir haftadır başta BTC olmak üzere pek çok kripto parada büyük bir düşüş söz konusuydu. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan olumlu haberle birlikte BTC bir miktar toparlanmıştı. Ta ki CZ ve FTX arasındaki olay piyasanın içinden geçene kadar.

Bilindiği üzere şu sıralar Binance’ın FTX’i satın alması söz konusu. Fakat bunun öncesinde Binance elindeki FTX coinlerinin hepsini satacağını açıklamış ve akabinde işler tamamen karışmıştı.

Bitcoin sert düşüşü

Kripto para piyasası FTX olayı yüzünden tepetakla oldu!

Sonrasında Binance CEO’su CZ, mevcut FTX coinlerinin satılmasını durdurduklarını açıklamış ve akabinde FTX‘i satın alacaklarını duyurmuştu. Fakat bu duyuru bile coinlerdeki düşüşün önüne geçmede yeterli olmadı.

Binance kurucusu LUNA

Görünen o ki kripto para yatırımcılarını zor ve stresli günler bekliyor. Bakalım bu işin devamında nasıl bir tablo ile karşılaşacağız? Bekleyip göreceğiz.

binance

Görünen o ki kripto para birimlerini önümüzdeki dönemde zorlu günler bekliyor. Eğer BTC tarafındaki bu darbeler devam ederse, diğer altcoinlerde de önemli düşüşler yaşanabilir. Elbette yine de bekleyip göreceğiz. Sonuçta kripto para piyasası zaten olabildiğince dalgalı bir halde. Dolayısıyla bu tarz duyurular dalgaların daha da şiddetli olmasına zemin hazırlıyor.

İnternet site ziyaretleri en çok mobil platformlardan gerçekleşiyor!