Kripto para birimlerine güven yok

Kripto para piyasasında kanlı Çarşamba

Yapılan bir araştırma insanların kripto para birimlerine hala tam anlamıyla güvenmediğini ortaya çıkardı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Kripto paralar hayatımıza gireli aslında çok da uzun bir süre olmadı. Hatta hala pek çok kişi bu para birimlerinin varlığından bile haberdar değil. İşin garip yanı bazı kimseler bu para birimlerine milyar dolarlar gömerken, bazıları ise bu para biriminin yakın gelecekte geçerliliğini yitireceğini iddia ediyor.

Şimdilik hangi tarafın haklı olduğunu kestirmek tam olarak mümkün değil. Fakat yapılan genel bir araştırma insanların bu yeni para birimine hala güvenmediklerini ortaya çıkardı.

Kripto paraların gelecekte ne derece geçerli olacağı, gündemdeki yerini ne kadar koruyabileceği şimdilik çok da belli değil.

Kripto para birimlerine güven yok

Yapılan araştırma insanların büyük bir kısmının yatırımlarını kripto paralar yerine, altın, gümüş ya da farklı dövizler gibi somut şeyler üzerine şekillendireceğini ortaya çıkardı.

Bu bilindik değerleri ise borsada işlem gören hisseler takip ediyor. Fakat kripto para birimine yatırım yapıp buradan kazanç sağlamayı düşünenlerin sayısı çok az.

Zaten son dönemde kripto paralara olan güven de azalmış durumda. Birden yükselip, birden çakılan bu para birimleri insanı ya rezil ediyor, ya da vezir. Söz konusu kripto paralar olduğunda tahmin gücünden ziyade biraz da şansınızın yaver gitmesi gerekiyor.

Bitcoin aşırı sert hareketler yapıyor! İşte detaylar