Kripto para balinaları bu altcoini alıyor: Yatırıma doymadılar

Kripto para piyasasında kanlı Çarşamba

Kripto para balinaları yeni bir altcoin için harekete geçti. Bu kripto para biriminden bolca aldıklarını görüyoruz. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen detaylara birlikte göz atalım.

Dijital varlıklar sektöründe önemli bir yere sahip olan kripto para balinaları bir türlü boş durmuyor. özellikle bazı dijital varlıkları sürekli olarak stok halinde tuttuklarını biliyoruz. Bu tür büyük cüzdan sahiplerine balina deniliyor. Özellikle bazı kripto paralarda çok fazla balina cüzdanı yer alıyor. Bunlardan birisi de SHIB.

Devasa miktarlarda SHIB cüzdanları şimdilik hareketsiz gibi görünüyor. Ancak yeni bir balina daha dev alım yaptı. Gelen son detaylara göre bu balina 850 milyar adet SHIB aldı. Bunun değeri ise yaklaşık olarak 38 milyon dolar.

Kripto para balinaları burada yoğunlaştı

Balinalar genellikle meme coinleri çok seviyor. Bu tür kripto paraların düşük değerlerde yer alması hızlı yükselmesini sağlıyor. Balinaların yaptığı alım ile birlikte SHIB yaklaşık olarak yüzde 8 oranında büyüme kaydetti. Ancak hızlı bir şekilde yeniden düşüş yaşadı.

Kripto para balinaları

SHIB 0.00004162 seviyelerinden işlem görüyor. Ancak önümüzdeki günlerde bir miktar daha yükseliş görülebilir. Şu anda kripto para piyasasında genel bir düşüş var ve bu durum tedirginlik yaratıyor. Balina yatırımları kripto paraların yükselmesi için yeterli değil. Küçük yatırımcıların da alım yapması gerekiyor. Kripto para balinaları yeni yatırımcıları bekliyor olabilir.

Japonya banka destekli bir kripto para birimi için kolları sıvadı

Bugünlerde Bitcoin kaynaklı düşüşler nedeniyle tüm kripto para varlıklarında gerileme yaşanıyor. Peki siz yaşanan bu gelişmeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.