Türkiye’deki balinalar Ripple transferi yaptı: Rakam çok büyük

ripple

Birçok kişinin gözden kaçırdığı Türkiye’deki balinalar Ripple transferi yaptı. Bu tür hareketler genellikle kripto paralarda önemli fiyat değişikliğine neden oluyor. İşte konuyla alakalı merak edilen tüm detaylar.

Türkiye’deki balinalar Ripple transferi yaparak önemli bir işe imza attı. Son zamanlarda kripto paralar fazlasıyla popüler hale geldi. Bu durum talebi büyük ölçüde artırdı. Çin ve ABD gibi ülkeler ile birlikte elbette Türkiye’de de balinalar var. Devasa büyüklükte kripto para işlemleri yapan kişilere balina deniliyor.

Bunlar genellikle çok yüksek miktarlarda kripto paraları hareket ettiriyor ve böylece fiyat değişikliklerine neden oluyor. Bazen fiyatlar çok yukarıya çıkarken kimi zaman aşağı yönlü düşebiliyor. Ancak bu defa herhangi bir hareket yaşanmadı.

50 milyon adet Ripple hareket etti

Kripto paraların hareketleri genellikle aşağı yönlü düşüşlere neden oluyor. Türkiye’deki ünlü kripto para borsaları içerisinde yer alan Paribu böyle bir hareketli zaman yaşadı. Bir yatırımcı, hesabında olan Ripple’ı başka bir cüzdana taşıdı. Taşınan Ripple sayısı 50 milyon civarındaydı.

Türkiye'deki balinalar Ripple

Böyle bir taşıma işleminin neden yapıldığı ve nasıl bir amaç taşıdığı kimse tarafından bilinmiyor. Yaşanan gelişmenin alımdan ziyade transfer olduğu ifade ediliyor. Yani hesaplar arasında güçlü bir transfer yapıldı. Ancak hangi cüzdandan çıktığı ve kime gittiğini tam olarak bilinmiyor. Kripto paraların en büyük numarası zaten bu.

Ripple büyük sürpriz yaptı! Yatırımcısını üzmedi

Ripple ile ilgili ortaya çıkabilecek gelişmeler bundan kaynaklı olabilir. Eğer yatırımınız varsa düzenli olarak kontrol sağlamanızı öneriyoruz. Peki sizce Ripple nasıl bir kripto para türü? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.