Kripto para analistleri hızlı yükselebilecek altcoinleri açıkladı

Bu kripto para birimi kripto yatırımı Kripto paralar kripto para

Kripto para analistleri düzenli olarak potansiyel barındıran dijital varlıkları açıklıyor. Özellikle yaşanan son düşüşler ile birlikte bazı kripto para birimleri daha hızlı bir şekilde yükselebilir.

Sektörde uzun bir süredir yer edinmeyi başaran kripto para analistleri bazı değerlendirmelerde bulundu. Yapılan açıklamalara ve değerlendirmelere baktığımızda özellikle kimi dijital varlıkların beklenenden daha hızlı bir şekilde yükselme ihtimali olduğunu görüyoruz. Mesela bunlardan bir tanesi HOT oldu.

Blockchain teknolojisini başka bir yere taşımayı amaçlayan bu kripto para birimi son dönemlerin en hızlı yükselme potansiyeli olan altcoinleri içerisinde yer alıyor. Onun hemen ardından LOOKS ve RACA geliyor. Bu kripto para birimleri son düşüşler ile birlikte alınabilir seviyelere ulaştı. Bu seviyelerde alım yapmak iyi bir kazanç sağlayabilir.

Kripto para analistleri değerlendirme yaptı

Analistler tarafından yapılan açıklamalara baktığımızda özellikle metaverse alanında çok büyük bir potansiyel olduğunu görüyoruz. Tüm bunlara ek olarak Defi kategorisi fazlasıyla ilgi görüyor. Bu 2 alanın birleştiği kripto para birimleri ise play to earn olarak biliniyor.

Kripto para analistleri

ICP ve DOT ise web 3 alanında ön plana çıkan kripto para birimleri. Şu sıralar DOT 17 dolar seviyesinden işlem görüyor. Yaşanan son düşüş ile birlikte bu seviyelere kadar gerileyen kripto para devi önümüzdeki günlerde hızlı bir şekilde yükseliş yakalayabilir. Elbette burada web 3 teknolojilerinin gelişmesi büyük öneme sahip. Bu tür teknolojiler her geliştiğinde dijital varlıklar hızlı bir boğa sezonuna girebiliyor.

Intel, kripto madenciler için özel yongalar hazırlıyor

AXS ve MANA önemli diğer kripto para birimleri grubunda yer alıyor. Metaverse destekli bu dijital varlıklar şimdilik sırasıyla 74 ve 2,5 dolar düzeyinden işlem görüyor. Kripto para analistleri özellikle bu tür dijital varlıkları öneriyor.