Binance bazı altcoinleri listeden çıkardı: Kritik karar

Binance kurucusu LUNA

Binance bazı altcoinleri listeden çıkarma kararı aldı. Yaşanan tüm gelişmeler nedeniyle kripto para piyasalarında çok sert değişimler ortaya çıkıyor.

Dünyanın en büyük kripto para borsaları içerisinde yer alan Binance bazı altcoinleri kaldırma kararı aldı. Rusya ve Ukrayna savaşı ile birlikte zaten borsalar ciddi ölçüde değişime uğramıştı. Mesela Rusya’ya gerçekleştirilen yaptırımlar sonucunda Bitcoin başta olmak üzere tüm dijital varlıklar sert bir şekilde yükseldi.

Tüm bunlara ek olarak Ukrayna için çok fazla kripto para gönderimi yapıldı. Yaşanan bu gelişmelere Binance faktörü eklendi. Kripto para borsası olan Binance, çeşitli faktörleri göz önünde bulundurup bazı kripto paraları liste dışı bıraktı.

Binance bazı altcoinleri listeden çıkardı

Konuyla ilgili yapılan açıklamalara göre liste dışı bırakılan dijital varlıklar Bitcoin Diamond (BCD), Cindicator (CND), Monetha (MTH), Nitro Network (NCASH) ve YOYOW (YOYO) olarak belirlendi. Böyle bir kararın alınmasının en önemli nedenleri ise ekibin projeye bağlılığı ve akıllı sözleşme kararlılığı oldu.

Binance bazı altcoinleri

Binance herhangi bir kripto para birimini liste dışı bıraktığında çeşitli detaylara dikkat ediyor. Mesela işlem hacmi ve likidite ile birlikte halkla iletişim düzeyi büyük bir öneme sahip. Eğer bu faktörler başarılı bir şekilde yürütülemezse bir an önce liste dışı bırakabiliyor.

Binance metaverse yatırımlarını artırıyor: Dev ortaklık kuruluyor

Binance bazı altcoinleri gözden çıkardı. Yukarıda sıraladığımız kripto para birimlerinin 9 Haziran 2022 tarihine kadar Binance üzerinden çekimi yapılacak. Fakat sonrasında herhangi bir çekim işlemi gerçekleştirilemeyecek. Sizce daha başka hangi kripto para birimleri binance listesinden kaldırılmalı?