Kim aldı bu 67 bin Bitcoin’i?

Kripto parada bir vurgun daha! 120 milyon dolarlık kripto para çalındı

Geçtiğimiz günlerde şahit olduğumuz kripto para dünyasındaki büyük çöküşün altından bakın kimler çıktı?

Kim aldı bu 67 bin Bitcoin’i? Kripto para dünyası, geçtiğimiz gün yaşanan ve kimi para birimlerinde %40’ı bulan adeta çöküşü konuşmaya devam ediyor. Piyasanın lider ismi Bitcoin‘nin 58.000 sınırından 42 bin dolaylarına çeken ve artık “düzeltme” adıyla adeta normalleşen çöküş serisinin son örneği, bu işin arkasında yine balinaların olduğunu gösteriyor.

Blockchain veri analiz şirketi Santiment tarafından açıklanan en son verilere göre, bu düşüş sırasında kripto para dünyasında “balina” olarak tabir edilen büyük hesaplar yine fırsat bu fırsat diyerek yüklü miktarda Bitcoin toplamış.

Bitcoin gizliliği ve güvenliği arttırdı!

Kim aldı bu 67 bin Bitcoin’i?

Öyle ki araştırmalara göre cüzdanlarında 100 ile 10.000 arasında Bitcoin bulunan balinaların satın aldıkları Bitcoin adedi 67.000 adet. Yani kabaca bir hesapla sadece bu alıcılar kripto para dünyasındaki son düşüşü fırsat bilerek piyasadan 3 milyar doların üzerinde bir paraya tekabül eden tutarda Bitcoin topladı.

Bu satın alımların ardından toparlanmaya başlayan kripto para borsası da yavaş yavaş kendine geliyor. Ancak yine de hala herhangi bir trendden bahsetmek mümkün değil. Yani bir gün önce %3 artan piyasa bir gün sonra %10 düşebiliyor. Bu da piyasanın net bir şekilde boğa ya da ayı dönemi içerisinde olduğunu söyleme imkanı vermiyor.

Bakalım kripto para dünyasın daha önce birçok defa olduğu gibi bu sefer de fırtınalı denizden sağ salim çıkabilecek mi?

Facebook Gaming ilgi çekici bir yenilik getiriyor!