Keanu Reeves yeni filmindeki set kazasını anlattı

Keanu Reeves yeni filmindeki set kazasını anlattı

Keanu Reeves, diz kapağının “patates cipsi gibi” çatlamasına neden olan dramatik yaralanma hakkında daha fazla ayrıntı açıkladı. İşte tüm detaylar.

Usta yıldız, China Miéville ile birlikte yazdığı yeni kitabı The Book of Elsewhere’in tanıtımını yapmak üzere Pazartesi gecesi The Late Show’da Stephen Colbert’in karşısına oturdu. Konu, bir meleği canlandırdığı son oyunculuk gösterisine geldi. Ansari’nin yakında çıkacak olan Lionsgate komedisi Good Fortune’da Keanu Reeves’in diz kapağı kırıldı ve bu, Nisan ayında CinemaCon’da doğrulandı. “Aziz Ansari ve Seth Rogen’la bir sahne çekiyordum ve soğuk bir dalışın içindeydik. Sahne bittiğinde  kargaşa sırasında ayağım bir cebe takıldı ve düşüp kötü şekilde yaralandım. Kemiğim cips gibi kırıldı” dedi.

Keanu Reeves yeni filmindeki set kazasını anlattı

 Gişe rekorları kıran John Wick filminin çekimleri sırasında vücudunun fiziksel sınırlarını defalarca test eden Keanu Reeves, daha sonra kendini toparlamaya çalıştığını ancak zamanında toparlanamadığını söyledi: “Kollarım çıktı ama sonra dizim sakatlandı. Diz kapağım, diz kapağım patates cipsi gibi çatladı” dedi.

Good Fortune’da Ansari, şansı yaver gitmeyen ve geçimini sağlamaya çalışan bir adamı canlandırıyor. Ansari, bir tür görev işlerinde çalışmaya başlıyor ve sonunda Jeff adında zengin bir adamın evinde kendini buluyor. Arabalar, havuz, bodrumda bir disko kulübü ve bir sürü çılgın L.A. tarzı parti gibi başarının tüm süsleriyle dolu modern bir malikanede büyük bir yaşam süren Rogen, Ansari ona bir dizi görevde yardımcı oluyor.

Vivo’nun yeni akıllı telefonu; Vivo T3 Ultra’yı çıkarmaya hazırlanıyor