Keanu Reeves merakla beklenen Matrix 4 hakkında ipuçları verdi

Matrix Resurrections için ilk fragman yayınlandı

2021 yılının sonlarında seyirciyle buluşması beklenen bilim kurgu filmi Matrix 4 filminin ismi belli olmuş gibi duruyor. Sette çalışan bir makyaj sanatçısının paylaşımına göre yeni film, ‘Matrix: Resurrections’ olarak adlandırılacak. Başrol Neo’yu canlandıran Keanu Reeves de film hakkında bazı ipuçları sundu.

Başrol oyuncusu Keanu Reeves merakla beklenen Matrix 4 filmine dair bazı soruları yanıtladı. Reeves’e göre film, “ilham veren bir aşk hikayesi” olacak. Yeni filmle Neo rolüne geri dönen 56 yaşındaki aktör, BBC’nin The One Show programında konuştu ve şu anda Berlin’de çekim yaptıklarını söyledi. Çarşamba günü sanal olarak gerçekleşen programı Alex Jones sundu.  Programın konuklarından müzisyen Ronan Keating ise, “Keanu, spoiler vermek istemem ama üçüncü filmin finalinde pek de geri dönecekmişsin gibi görünmüyordu” diye konuştu. “Evet Neo için biraz korkunç bir finaldi” diyen ünlü aktör, sözlerini şöyle sürdürdü. “Lana Wachowski diye harika bir yönetmenimiz var ve o bir aşk hikayesi, ilham veren güzel bir senaryo yazdı. Yeni film başka bir versiyon, bir uyanma çağrısı. Ve aksiyonu harika, her şey açığa çıkacak.”

Keanu Reeves merakla beklenen Matrix 4 ilgili ipuçları verdi

Pojeyle ilgili daha fazla ipucu almaya çalışan Ronan, filmin üçlemedeki olaylardan öncesini anlatıp anlatmayacağını da sordu. Reeves buna cevaben, “Hayır hayır, geçmişe gitmek yok” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu kısa süre önce Matrix 4 setindeki koronavirüs önlemlerini övdüğü bir röportajıyla gündeme gelmişti. Associated Press’e konuşan aktör, sette “özenli ve etkili protokoller uygulandığını” söylemişti. “Bunu sıkı çalışma ve organizasyon sayesinde başardık ve yine protokollerdeki özene borçluyuz.” Bunlara ek olarak filmin adı da belli olmuş olabilir.

Keanu Reeves merakla beklenen Matrix 4 ilgili ipuçları verdi

Matrix 4 filminin setinde çalışan bir makyaj sanatçısının yaptığı Instagram paylaşımı, yeni filmin adını ortaya çıkarmış olabilir. Yapılan paylaşımda makyaj sanatçısı, filmin yönetmeni Lana Wachowski’den aldığı hediyeleri ve teşekkür mektubunu gösteriyor. İşin ilginç yanı ise mektubun üzerinde yeni filmin adının açıkça belirtilmesi oldu.

OnePlus 8, sonunda Android 11 güncellemesi alıyor!