Keanu Reeves Disney Prensi olsa nasıl görünürdü?

keanu reeves prens

#İŞBİRLİĞİ

Son dönemin gözde aktörlerinden biri olan Keanu Reeves Disney Prensi olsaydı nasıl görünürdü? Eğer bu sorunun yanıtını merak ediyorsanız sizi haberimize alalım.

Geçtiğimiz ay vizyona giren John Wick 3 Parabelyum filmi ile bir kez daha sinema severlerin gönlünde taht kuran Keanu Reeves, şu aralar kariyerinin zirvesinde diyebiliriz. Matrix üçlemesi ile ismini tüm dünyaya duyuran ünlü aktör, mütevazi yaşam tarzıyla da dikkat toplamıştı.

Hollywood’un en çok aranan isimlerinden biri olmasına karşın, son derece mütevazi bir yaşam süren Reeves, lüks araçlar yerine toplu taşıma kullanmasıyla da gündeme gelmişti.

Son olarak bu ayın başlarında Los Angeles’ta gerçekleşen E3 İnteraktif Oyun ve Eğlence Fuarı’nda karşımıza çıkan Reeves, CD Projekt Red tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077’nin sunumunda boy göstermişti.

Önümüzdeki yıl PC, PS4 ve Xbox One için satışa sunulacak olan Cyberpunk 2077’de ön plandaki karakterlerden biri olarak karşımıza çıkacak olan Reeves, şu aralar hayli popüler diyebiliriz.

Peki ünlü aktör bir Disney Prensi olsa nasıl görünürdü? Malum Disney evreninde Prens olarak nitelendirilen pek çok karakter mevcut.

Keanu Reeves Disney Prensi olursa…

Daha önce Hollywood’un önde gelen aktör ve aktrislerini çizgi dünyasına aktaran 54 yaşındaki Crystal Ro, şimdi de Reeves’i çizgi karelere sığdırdı.

Keanu Reeves’i 9 Disney Prensi’nin yerine koyan Ro, ortaya muazam bir iş çıkardı. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu çalışmalar ile başbaşa bırakalım.

Aladdin

keanu reeves aladdin