Cyberpunk 2077 hakkında ilginç iddia

Cyberpunk 2077

The Witcher 3’ün yapımcısı CD Projekt RED tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077 hakkında müthiş bir iddia daha ortaya atıldı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Şu aralar oyun dünyası nefesini tutmuş Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihini bekliyor diyebiliriz. The Witcher 3 Wild Hunt gibi bir efsaneyi oyun sektörüne kazandıran CD Projekt RED ekibi tarafından geliştirilen yapım 2020 yılında raflardaki yerini almış olacak.

Geçtiğimiz Haziran ayında düzenlenen E3 2019 etkinliğinde sahne alan Keanu Reeves bizzat sahneye çıkarak oyunda yer alacağını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından başka yıldız isimlerin de oyunda boy gösterip göstermeyeceği büyük merak konusu oldu.

Geçtiğimiz gün yapımcı stüdyonun yetkili isimlerinden biri olan Alvin Liu oyun sektörünün önde gelen mecralarından biri olan VGC ile bir röportaj gerçekleştirdi. Liu yaptığı röportaj sırasında, oyunda Reeves dışında başka bir yıldızın görünüp görünmeyeceği sorusuna verdiği kaçamak cevapla dikkat çekti.

Liu bu soruya, “yorum yapmayacağım. Bunu beklemeniz ve görmeniz gerekecek” dedi. Yani yapımcı ekip oyunda başka yıldızların olup olmayacağı konusunda kapıyı ardına kadar açık bıraktı diyebiliriz. Bakalım Cyberpunk 2077 oyun severlere daha ne gibi sürprizler sunacak. Bunu bekleyip göreceğiz.

Bu hafta çıkacak oyunlar için tıklayın