Vivo’nun yeni akıllı telefonu; Vivo T3 Ultra’yı çıkarmaya hazırlanıyor

t3 2

Vivo, yeni akıllı telefonu T3 Ultra’yı tanıtmaya hazırlanıyor. Marka, T3 5G’yi duyurduktan sonra, serinin en üst modeli olan Vivo T3 Ultra ile rakiplerini zorlamayı hedefliyor.

Vivo’nun T3 Ultra ile hangi geliştirmeleri sunacağını henüz bilmiyoruz ancak cihazın varlığı resmen doğrulandı. Gizmochina, Vivo T3 Ultra’yı GSMA veritabanında tespit etti. Vivo, T3 5G’yi resmen duyurdu ve daha önce T3 Pro 5G üzerinde çalıştıklarını da belirtmişti. Şimdi şirket, Vivo T3 Ultra ile önemli bir adım atıyor. Cihazın GSMA veritabanında V2426 model numarasıyla görülmesi ile beraber cihazın kesin olarak çıkacağı ortaya çıkmış oldu.

T3 Pro 5G’nin hemen ardından Ultra modelinin ortaya çıkması, Vivo T serisinde önemli bir değişiklik olacağının göstergesi olabilir. Vivo’nun ilk T serisinde “Ultra” adı altında bir model tanıtması, pazar ihtiyaçlarına, satış oranlarına veya diğer stratejik nedenlere dayanıyor olabilir.

Vivo T3 Ultra

Vivo’nun T3 Pro 5G’deki çalışmaları da devam ediyor. Daha önce V2404 model numarasına sahip akıllı telefonun renk seçenekleri sızdırılmıştı. Vivo T3 Pro 5G, Turuncu ve Yeşil renk seçenekleriyle tanıtılacak.

Vivo’nun T3 Ultra modeliyle ilgili daha fazla bilgi ortaya çıktıkça, cihazın teknik özellikleri ve piyasaya sürülme tarihi hakkında daha net bilgiler edinmeyi bekliyoruz. Bu gelişmeler, Vivo’nun akıllı telefon pazarındaki rekabetçi konumunu güçlendirme çabasının bir parçası olarak görülüyor.

Meta, yeni AR akıllı gözlüklerini tanıttı