Kafalar Karışık için yeni tanıtım videosu yayınlandı!

kafalar karışık

Önümüzdeki ay vizyona girecek olan Kafalar Karışık filmi için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. İşte yayınlanan yeni tanıtım videosu ve film hakkındaki detaylar.

Son dönemde YouTube ya da Vine gibi platformlarda parlayan sosyal medya fenomenlerinin film yapma trendine artık alıştık. Hatırlanacağı üzere daha önce Aykut Elmas, Halil Söyletmez ve Enes Batur gibi isimler de kendi filmleri için kamera karşısına geçmişti.

Önümüzdeki ay ise Kafalar isimli YouTube kanalında boy gösteren Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yesin’in başrollerinde yer aldığı Kafalar Karışık filmi beyaz perde de boy gösterecek.

Kafalar Karışık için yeni fragman

Kafalar Karışık filminde, Kafalar ekibinin haricinde Türk sineması için yıllarca emek vermiş olan isimler de yer alıyor. Bu isimler arasında Metin Akpınar, Cihan Ünal, Perihan Savaş, Güven Kıraç ve Erkan Can gibi usta sanatçılar da mevcut.

Film için yayınlanan yeni tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

Açık konuşmak gerekirse, film diğer sosyal medya fenomenlerinin çektikleri yapımlara pek benzemiyor. Yani kalite ve senaryo açısından biraz daha üst seviyede diyebiliriz. Ayrıca Yeşilçam’ın ünlü isimlerini tekrardan beyaz perdede görmek bizler için de sevindirici bir detay.

Henüz konuşmak için erken olabilir fakat Kafalar Karışık filminin 1 milyon seyirci barajını aşması pek de uzak bir ihtimal gibi görünmüyor. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz.

2019’da vizyona girecek süper kahraman filmleri