2019’da vizyona girecek süper kahraman filmleri

avengers 4

#İŞBİRLİĞİ

2018’de beyaz perdeye damga vuran süper kahraman filmleri, aynı başarıyı 2019’da da gösterebilecek mi? İşte bu konu hakkındaki tüm detaylar.

Artık 2018’in yavaş yavaş sonlarına geliyoruz. Film çıkış takvimine baktığımızda bu yıl içerisinde süper kahraman temalı bir yapımın beyaz perdeye gelmeyeceğini görüyoruz. Yani 2018’in süper kahraman filmleri açısından sona erdiğini söylemek, pek de yanlış olmayacaktır.

Peki 2019’da hangi süper kahraman filmleri vizyona girecek? Bu yazımızca önümüzdeki yıl beyaz perde de boy gösterecek olan süper kahramanları sizlerle paylaşacağız.

Listemize geçmeden önce şunu hemen belirtelim. Listede vizyon tarihi belli olmuş ya da önümüzdeki günlerde belli olacak filmleri seçtik. Yani sadece isim olarak ya da söylentiden ibaret olan filmleri listeye almadık. Örneğin önümüzdeki yıl Joker ya da Harley Quinn filminin geleceği de söyleniyor. Fakat bu filmler hakkında somut bir bilgi olmadığı için listeye dahil etmedik.

En çok beklenen süper kahraman filmleri!

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan önümüzdeki yıl vizyona girecek olan süper kahraman filmlerine geçelim.

Captain Marvel

2019’da süper kahraman filmleri için perde Mart ayında açılacak. Marvel sinematik evreninin en yeni üyesi Captain Marvel, 6 Mart’ta seyirciyle buluşacak.

Film 90’lı yıllarda geçecek. Son olarak da günümüz olaylarıyla bağlantılı bir hale getirilecek ve Captain Marvel’ı Avengers 4 filminde aktif bir rolde göreceğiz.

Açık konuşmak gerekirse Captain Marvel fragmanı izleyicilerde büyük bir heyecan yaratmadı. Fakat bu filmin Avengers 4 ile doğrudan alakalı olması sebebiyle gişede önemli bir başarı yakalanabilir.

Vizyon Tarihi: 6 Mart