Turkcell iPhone Xs ve iPhone Xs Max fiyatları açıklandı!

iPhone Xs

Turkcell iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone Xr fiyatlarını açıkladı. Peşin fiyatına 6 taksit de yapan Turkcell iPhone Xs kampanyası ile telefon alımını kolaylaştıracak gibi görünüyor. İşte cep yakan yeni iPhone’ların fiyatları.

Apple, 30 Kasım 2018 tarihinde iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone Xr modellerini resmi olarak Türkiye’de satışa sunacağını açıklamıştı. Bu açıklamaların ardından yeni iPhone modellerinin cep yakan kan donduran fiyatları belli oldu. Telefonda taksit olmadığı için Apple Store’da peşin fiyatına satılacak olan yeni iPhone’lar için Turkcell düğmeye bastı.

Turkcell iPhone Xs’te taksit yapacak!

Turkcell, iPhone Xs Max 64 GB modelini peşin fiyatına 6 taksit uygulayarak 28 Kasım’da ön siparişe sunacak. Aylık 1.796 TL ödemesi olan iPhone Xs Max‘in fiyatı ise 10.799 TL olarak belirlenmiş durumda. iPhone Xs 64 GB modeli ise 6 x 1.647 TL yani 9.899 TL‘den satışa sunulacak.

Daha uygun fiyatlı olan iPhone Xr modeli ise 6 x 1.231 TL yani 7.399 TL‘den satılacak. Farklı renk seçenekleri ile iPhone 5c’yi andıran iPhone Xr modeli, işlemci bakımından iPhone Xs ile aynı. Ancak iPhone Xr modelinde; OLED ekran, 3D Touch ve çift kamera kurulumu yer almıyor.

iPhone Xs Türkiye fiyatı açıklandı! Yok artık Apple!

Turkcell yeni iPhone’larda taksit yapmakla kalmıyor. Bu modellerden birini satın alanlara Apple’ın kablosuz kulaklığı AirPods yüzde 50 indirimli olarak satılıyor. Tabii bu indirim telefonu ön sipariş ile satın alanlar için geçerli olacak.

Turkcell iPhone Xs