Kafalar Karışık filmi için vizyon tarihi açıklandı

kafalar karışık

Önce Vine ardından da YouTube’ta oldukça geniş bir takipçi kitlesine erişen Kafalar ekibi şimdi de sinema sahnesine adım atmaya hazırlanıyor. İşte Kafalar Karışık filmi hakkındaki son detaylar.

Son yıllarda sosyal medya fenomenlerinin sinema filmi çekmesi olağan bir hal almış durumda. YouTube ya da Vine gibi platformlarda hatırı sayılır takipçi sayısına ulaşan fenomenlerin ilk işi bir sinema filmi çekmek oluyor. Hatta bu film biraz tutarsa, devamı bile çekiliyor.

Geçtiğimiz dönemde Enes Batur, Halil Söyletmez, Facia Üçlü gibi YouTube fenomenlerinin çektikleri filmlere tanıklık etmiştik. Şimdi ise bunlara bir yenisi daha ekleniyor. Önce Vine’da ardından da YouTube’da geniş bir kitleye ulaşan Kafalar ekibi şimdi de sinema perdesinde boy gösterecekler.

Kafalar Karışık 7 Aralık’ta geliyor

Başrollerinde Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin’in bulunduğu Kafalar Karışık 7 Aralık’ta vizyona girecek. Ayrıca filmin kadrosunda Altan Erkekli, Güven Kıraç ve Erkan Can gibi usta oyuncular da yer alacak.

Hatırlanacağı üzere Kafalar ekibi Enes Batur’un bu sene vizyona giren sinema filminde rol almış ve bu rol kapsamında para almadıklarını açıklamışlardı. Kafalar ekibi çekecekleri sinema filminde Enes Batur’un da aynı şekilde ücretsiz olarak oynayacağını belirtmişlerdi. Dolayısıyla kısa süreli de olsa filmde Enes Batur’un da rol alması bekleniyor.

Yönetmen koltuğunda Yücel Yolcu’nun yer alacağı filmin ne derece başarılı olabileceği ise şimdiden merak konusu olmuş durumda.

Müslüm için son tanıtım videosu yayınlandı