Aslı Gibidir için ilk tanıtım videosu yayınlandı

maxresdefault 26

Sosyal medya fenomenlerinin çektikleri filmler arasına bir yenisi daha ekleniyor. Aslı İnandık’ın başrolünde yer aldığı Aslı Gibidir için ilk tanıtım videosu yayınlandı. İşte detaylar.

Son birkaç yıldır, sosyal medya fenomenlerinin beyaz perdeye olan ilgisi iyiden iyiye artmış durumda. YouTube ya da Instagram gibi sosyal medya kanallarında belli bir takipçi sayısına ulaşan fenomenler genel olarak soluğu beyaz perdede alıyor.

Şimdiye kadar pek çok sosyal medya fenomenini beyaz perdede izleme şansına eriştik. Son olarak geçtiğimiz hafta Kafalar isimli grup, Kafalar Karışık filmiyle seyirci karşısına çıkmıştı. Şimdi ise bunlara bir yenisi daha ekleniyor. YouTube ve Instagram’da yaptığı taklit videolarıyla dikkat çeken Aslı İnandık, beyaz perdeye adım atmaya hazırlanıyor.

Aslı Gibidir filmi için ilk fragman yayınlandı

Bir süredir Güldür Güldür ekibinde de aktif olarak boy gösteren İnandık’ın baş rolünde yer aldığı Aslı Gibidir 25 Ocak’ta vizyona girecek.

Aslı Gibidir’in senaryosu Evren Erdoğan, Bener Karaçor ve Ayşa Balıbey’in kaleminden çıktı. Filmin yönetmen koltuğunda ise Ali Yorgancıoğlu oturuyor.

Aslı Gibidir filmi, oyuncu olmak için yola çıkan aslının, gerçek hayatta siperiş üzerine oyunculuk yapan grupla tanışmasını konu ediniyor. Elbette sizlerin de tahmin edebileceği üzere Aslı’nın yolu bir süre sonra aşk ile kesişiyor. Zaten film için yayınlanan ilk tanıtım videosunda da bu durum net bir şekilde anlaşılıyor. Filmin ilk tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

Super Smash Bros. adeta yok satıyor