Kafalar Karışık filmi için ilk tanıtım videosu yayınlandı

kafalar karışık

İlk olarak Vine platformunda popüler olan, ardından açtıkları YouTube kanalı ile milyonlarca izleyiciye ulaşana Kafalar ekibi, Kafalar Karışık filmi ile sinema dünyasına adım atmaya hazırlanıyor.

Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin’in oluşturdu Kafalar ekibi, ilk olarak 6 saniyelik videoların yayınlandığı Vine platformuyla popüler olmuştu. Ekip daha sonra video süresini uzatarak YouTube’a geçiş yapmışlardı. Genel olarak Flash TV oyunculuğuyla dalga geçen Vine’lar çeken ekip, kendilerine has bir tarz ortaya koymuş ve bu sayede kısa sürede milyonlarca izleyiciye ulaşmayı başarmışlardı.

Kafalar ekibinin uzun süredir uzun metrajlı bir film üzerinde çalıştığı zaten biliniyordu. Hatta ekip Enes Batur’un Enes Batur Hayal mi Gerçek mi filminde rol almış ve bu rol karşılığında ücret talep etmemişlerdi. Ekip tarafından yapılan açıklamada, Enes Batur’un da Kafalar ekibi tarafından çekilecek filmde ücret talep etmeden rol alacağı belirtilmişti.

Kafalar Karışık için ilk fragman yayınlandı

Geçtiğimiz günlerde vizyon tarihi açıklanan Kafalar Karışık filmi için ilk tanıtım videosu da yayınlandı. Yayınlanan ilk tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Açıkçası yayınlanan kısa tanıtım videosundan film hakkında yorum yapmak çok doğru olmayacaktır. Fakat kadrosunda Metin Akpınar, Güven Kıraç ve Erkan Can gibi usta sanatçıları barındıran bir filmin kötü çıkma ihtimalinin de hayli düşük olduğunu söylemek gerekiyor.

Dip not olarak hatırlatalım. Kafalar Karışık filmi 7 Aralık’ta vizyona girecek.

Ekim ayında vizyona girecek yerli filmler için tıklayın