Kafalar Karışık en çok izlenen film oldu!

kafalar karışık

Ülkemizde geçtiğimiz hafta sinema salonlarında en çok izlenen filmler netlik kazandı. Vizyona yeni giren Kafalar Karışık açılışı zirvede gerçekleştirdi.

Türkiye’de geçtiğimiz haftanın en çok izlenen filmleri nihayet netlik kazandı. Box Office Türkiye tarafından yayınlanan verilere göre, Kafalar Karışık açılışı zirvede gerçekleştirdi. Kafalar isimli YouTube fenomenlerinin başrolde yer aldığı Kafalar Karışık filmi ilk hafta sonunda 270.621 kişi tarafından seyredildi. Açıkçası bu rakamlar normal bir film için başarılı sayılabilir. Fakat fragmanı bile 3 milyonun üzerinde izlenen bir yapımın gişedeki açılışı 300.000’in altında yapması biraz hayal kırıklığı yarattı.

Kafalar Karışık, Müslüm ve Hedefim Sensin’i geride bıraktı

Geçtiğimiz hafta ülkemizde en çok izlenen filmler listesinin 2 numarasında ise Hedefim Sensin yer aldı. Ata Demirer’in yazıp oynadığı film 266.913 izleyici tarafından izlendi ve toplamda 877.040 kişiye ulaşmış oldu.

Uzun bir süre beyaz perdede zirveyi domine eden Müslüm ise geçtiğimiz hafta 4. sıraya geriledi. Halis Karataş ve Bold Pilot’ın hikayesini anlatan Bizim İçin Şampiyon açılış haftasında 195.542 kişi tarafından izlendi ve Müslüm’ü geride bırakmayı başardı.

Bizim İçin Şampiyon filmine dair son zamanlarda önemli bir tanıtım kampanyası yürütülüyordu. Fakat film beklenenin altında bir açılışa imza attı.

166.034 kişi tarafından izlenen Müslüm ise toplamda 5.848.213 seyirciye ulaştı. Muhtemelen Müslüm filmi 6 milyonu geçecektir.

Geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler listesinin son sırasında ise Ölümcül Makinalar yer aldı. Vizyona yeni giren film ilk haftasında 99.060 kişi tarafından seyredildi.

2018’in en iyi PC oyunları için tıklayın