John Wick serisinin dizisi sevilmedi

John Wick serisinin dizisi sevilmedi

John Wick dizisine dayanan The Continental için ilk incelemeler, John Wick spin-off’unun önümüzdeki Cuma günü yapılacak galasından önce geldi. İşte tüm detaylar.

Yeni show 1970’lerde geçiyor ve Keanu Reeves liderliğindeki film serisinde görüldüğü gibi Winston’ın nasıl New York Continental’in başına geçtiğini anlatıyor. Suç dramasında genç Winston (Colin Woodell), Continental’in asıl başkanı Cormac (Mel Gibson) tarafından kardeşinin peşine düşmeye zorlanıyor; bu görev Winston’ı Cormac ve diğer Continental suikastçılarıyla karşı karşıya getiriyor. Her ne kadar serinin filmleri çok sevilse de görünüşe göre dizi aynı şekilde beğeni almadı.  The Continental mini dizisi için incelemeler geldi ve oybirliğiyle John Wick yan ürününü çok az ilgi çekici olay örgüsü veya az sayıda aksiyon sahnesi içeren yumuşak bir dizi olarak değerlendirdi.

John Wick serisinin dizisi sevilmedi

Screen Rant’tan Rachel LaBonte hikayeyi eleştirdi ve “bu serideki hikayelerin hiç de gerekli olmadığını” belirtti. Variety’den Alison Herman ise “The Continental’in tamamen gereksiz zaman aldığını” söylüyor. Önemli bir eleştirmen IGN’den Tom Jorgensen de benzer düşüncelere sahip. Comicbook.com’dan Charlie Ridgley gibi bazı eleştirmenler, “Oyuncu kadrosunun çoğunluğu kendilerine verilenle harika iş çıkarıyor” diyerek birçok hatanın yazım departmanında olduğunu ima etti. Bu, diziyi doğrudan John Wick filmleriyle karşılaştıran birçok incelemenin hikaye eleştirisinin ana odak noktası olmasıyla vurgulanıyor. Çok fazla sevilen seri ne yazık ki dizileri ile hayal kırıklığı yarattı.

Amazon Prime Video’da reklamlı paket standart haline geliyor