John Wick 4 için vizyon tarihi açıklandı!

john wick 4

John Wick 3 Parabelyum’un vizyona girmesinden çok kısa bir süre sonra Lionsgate serinin devam filmi için onay verdi. İşte John Wick 4 vizyon tarihi ve konu hakkındaki detaylar.

Geçtiğimiz hafta sonu vizyona giren John Wick 3, ülkemizde olduğu gibi tüm dünyada da büyük bir ilgi ile karşılanmıştı. Sadece ABD’de 3 günde 57 milyon dolarlık hasılata imza atan film, ilk iki filmin açılış toplamından yüksek bir hasılata erişmişti. Bu başarı yapımcı şirketi de fazlasıyla memnun etti.

John Wick filmlerinin ardındaki isim olan Lionsgate, 3. film ile gelen başarı sonrasında vakit kaybetmeden devam filmin planlamasına başladı.

John Wick 4 geliyor! İşte vizyon tarihi!

Yapımcı şirketten yapılan açıklamada John Wick 4 için çalışmalara başlandığı ve filmin 21 Mayıs 2021 yılında izleyiciyle buluşmasının planlandığı belirtildi.

Serinin diğer filmlerinde de olduğu gibi Keanu Reeves’i bir kez daha John Wick karakterine hayat verirken görme şansına erişeceğiz. 4. film muhtemelen 3. filmin bittiği noktadan başlayacak. Zaten John Wick 2 ilk filmin bittiği sahneden, John Wick 3 ise 2. filmin bittiği sahneden başlamıştı.

Çok büyük bir ihtimalle John Wick’i bir kez daha ödül avcısı diğer kiralık katillerden kaçarken seyredeceğiz.

Henüz film hakkında kesin bilgiler açıklanmamış olsa da yönetmen koltuğunda bir kez daha Chad Stahelski’nin oturacağı tahmin ediliyor. John Wick4 oyuncu kadrosu ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacaktır.

Game of Thrones finali tekrardan çekilebilir