John Wick oyunu için düğmeye basıldı

John Wick 5'te Keanu Reeves'i göremeyebiliriz

John Wick serisinin haklarını elinde tutan Lionsgate, büyük bütçeli bir oyun hazırlamak için oyun şirketleriyle görüşmelere başladı.

Keanu Reeves’in başrolünü üstlendiği John Wick serisi, izleyicilerden gördüğü yoğun ilgi sayesinde son yılların en başarılı aksiyon serilerinden biri haline geldi. Bu güne kadar üç filmi vizyona giren serinin dördüncü filmi de önümüzdeki yıl sinemaseverlerle buluşacak. Ayrıca bu evrende geçen bir mini dizi, bir de spin-off filmi çekiliyor. Yani anlayacağınız John Wick koca bir franchise haline geliyor. Görünüşe bakılırsa bu franchise’ın bir ayağı da oyun dünyasında olacak.

Serinin haklarını elinde bulunduran Lionsgate stüdyosunun CEO’su Jon Feltheimer, yaptığı açıklamalarla yakın gelecekte büyük çaplı bir John Wick oyununa kavuşabileceğimizin sinyallerini verdi. Feltheimer, bu evrende geçen bir AAA oyunu hazırlamak için farklı şirketlerden teklifleri dinlediklerini söyledi. Bildiğiniz gibi oyun dünyasında AAA ifadesi, büyük bütçeli, büyük yapımları ifade ediyor.

john wick 2

Jon Feltheimer, henüz ortada somut bir şey olmadığı için erken konuşmak istemediğini ama John Wick serisinden büyük bir AAA oyunu çıkabileceğine inandıklarını söyledi. Şimdilik proje hakkında daha fazla detay vermektense kaçındı. Stüdyonun düşündükleri bu oyunu hayata geçirmek için bir oyun şirketi ile anlaştıktan sonra proje hakkında daha fazla detay paylaşması bekleniyor.

Sifu gibi karma dövüş sanatları temalı oyunların yakaladığı başarı göz önüne alındığında, John Wick’e odaklanan benzer bir oyunun da oldukça yüksek potansiyeli olduğunu söyleyebiliriz. Öte yandan Cyberpunk 2077’de de karşımıza çıkan Keanu Reeves de oyun dünyasına aşina bir isim. Bu yüzden olası bir oyunda onun yer alma ihtimali de oldukça yüksek ki bu da oyuna olan ilgiyi daha da arttıracaktır.

Twitter, OnlyFans’a özendi