İtalya maçları Corona virüsü nedeniyle felç oldu

italya maçları corona virüsü

Spor severlerin yakından takip ettiği İtalya maçları Corona virüsü tehlikesi ile karşı karşıya. İşte spor tutkunlarını üzecek haberimizin detayları.

Dünya genelinde 100 civarında ülkeye yayılan Corona virüs, giderek çok daha tehlikeli bir boyut kazanmaya başladı ve İtalya maçları Corona virüsü nedeniyle riske girdi. 114.000 kişiye bulaşan bu hastalık artık ülke liglerini de tehdit ediyor. Dünyanın en çekişmeli maçlarına ev sahipliği yapan İtalya, şimdilerde çok büyük bir salgınla karşı karşıya. Ülkede yüzlerce kişi bu hastalık yüzünden hayatını kaybetti. 9.172 kişi bu virüs ile enfekte olurken, 463 kişi ise öldü.

Tüm Dünya karşılaşmaları tehlike altında

De Marke Sports tarafından paylaşılan bilgilerde İtalya Olimpiyat Komitesi’nin Korona virüsü nedeniyle iptal kararı aldığı açıklandı. 3 Nisan tarihine kadar bütün maçlar iptal edildi. Bu durum diğer ülke maçlarında da sorun yaratabilecek gibi görünüyor.

italya maçları corona virüsü sorunu

FIFA 2020 Dünya Kupası Asya Elemeleri ile ilgili de bazı kararlar alındığı açıklandı. Mart ve Nisan aylarındaki maçlar da Corona Virüs nedeniyle iptal edilecek. Bütün Dünya kıtalarına yayılan Corona Virüs, hız kesmeden festival ve ligleri etkiliyor. Özellikle de Asya kıtaları çok ciddi bir riskle karşı karşıya.

Fransa ligi de yine aynı problemle karşı karşıya. Fransa şampiyonlar Ligi alınan bir kararla birlikte seyircisiz oynanacak. Bu durum spor tutkunlarını çok üzdü ve hastalığın ne zaman duracağı ise bilinmiyor. Sizce bu virüs daha başka ne tür zararlara yol açabilir. Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.