Corona virüsü bulaştırdı diye kız arkadaşını öldürdü!

Corona virüsü

Corona virüsü yüzünden insanlar çıldırma noktasına geldi. Bir adam COVID-19 bulaştırdı diye kız arkadaşını öldürdü!

Dünya çapında son yılların en büyük salgını olan corona virüsü, insanları hasta edip öldürmekle kalmayıp psikolojilerini de alt üst etmiş durumda. Psikolojinin bozulmasına bir örnek bugün maalesef ki İtalya’dan geldi.

Toplamda bugüne kadar 946.000’den fazla vakaya neden olan bu salgından dolayı İtalya’da bir adam kız arkadaşını öldürdü. İtalya’da doktor olan 28 yaşındaki Quaranta, erkek arkadaşı De Pace tarafından öldürüldü. De Pace, Quaranta’yı öldürdükten sonra polisi arayarak kız arkasını öldürdüğünü itiraf etmiş.

Türkiye corona virüsü vaka sayısı için tıklayın!

Olay yerine gelen polislerin De Pace’in vücudunda kesiklerin olduğunu ve cinayetten sonra intihar etmeye çalıştığını söylüyor. De Pace, kız arkadaşı Quaranta’yı kendisine COVID-19 bulaştırdığı için öldürdüğünü ifadesine ekleyerek kanları dondurmayı başardı.

İtalyan basını bu olay sonrasındaki hayatını kaybeden Quaranta’nın sosyal medyada çok aktif olduğu ve İtalya’daki doktorların çalışma koşulları ve haklarıyla ilgili sert paylaşımlarda bulunduğunu belirtti.

Facebook Covid-19 nedeniyle hibe yapacak!

Katil zanlısı De Pace’ye corona virüsü testi yapılırken, İtalyan haber ajansları De Pace ve Quaranta’nın test sonuçlarının negatif çıktığını duyurdu.

Corona virüsü

Muhtemelen bir hastadan virüs kaptığı düşünülen Quaranta’nın bu virüsü bilmeyerek erkek arkadaşına bulaştırdığı aşikar. Ancak böyle bir durumda size virüs bulaştıran kişiyi hele ki kız arkadaşınızı öldürmek veya zarar vermek aklı selim insanın yapacağı iş değil. Lütfen bu tip konular hakkında daha duyarlı olalım ve İtalya’daki olayların ülkemizde yaşanmasına engel olalım.