Cristiano Ronaldo Corona virüsü sebebiyle karantinada

En fazla kazanan futbolcular

Dünyanın en iyi futbolcularından bir tanesi olan Cristiano Ronaldo Corona virüsü nedeniyle başı belada.

2020 yılındaki en büyük sorunlardan bir tanesi olarak görülen Corona virüsü neredeyse her yere yayıldı ve Cristiano Ronaldo Corona virüsü kaptı gibi söylentiler ortaya çıktı. Özellikle de İtalya içerisinde çok ciddi bir yayılım alanı göstermesi bu virüsü daha tehlikeli hale getirdi. 68307 kişi bu enfeksiyondan kurtulmayı başarırken, 4714 kişi yaşamını yitirdi. Böylesine kötü bir tabloyu ortaya çıkaran virüs, futbolculara da kötü anlar yaşatıyor.

Corona virüsü maçları olumsuz etkiledi

Bu virüs nedeniyle en çok etkilenen alanlardan bir tanesi de spor ligleri oldu. Her ne kadar okullar tatil olsa bile spor takımlarının sürekli olarak bir arada olması onların daha tehlikeli olmasına yol açıyor.

Cristiano Ronaldo Corona virüsü tehlikesi1

Geçtiğimiz pazar günü İntel maçı için hazırlıklar yapan Juventus takımının tehlikede olduğu söylenmişti. Şimdi ise İtalya’nın önde gelen futbol kulüplerinin Juventus coronavirüs haberi verdi. Daniele Rugani bu virüsü kaptığı gerekçesiyle karantinaya alındı. Cristiano Ronaldo da bu takımla içli dışlı olduğu için virüs kapma ihtimali yüksek oyuncular içerisinde gösteriliyor.

Juventus takımı 2-0 galibiyeti kazanması ile birlikte gurur yaşıyordu. Ancak hiçbirisi başlarına böyle bir belanın açılacağını dan haberdar değildi. Yapılan açıklamalarda Cristiano Ronaldo’nun Corona virüsü kapıp kapanmadığını öğrenmek için karantinaya alındığı söylendi. Bu haberle ilgili değerlendirmelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.