Honor Magic7 Pro Görüldü

Honor Magic7 Pro

Bu ay bitmeden resmi olarak tanıtılacak olan Honor Magic7 Pro, dün Honor CEO’su George Zhao’nun elinde, açık bir şekilde görüldü.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Honor, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Daha birkaç gün önce Honor X60 ve X60 Pro’yu resmi olarak tanıtan şirket, şimdi de Magic serisine yeni bir model daha eklemeye hazırlanıyor. Honor Magic7 Pro adını taşıyan bu yeni model, dün Honor CEO’su George Zhao’nun elinde görüldü.

Zhao’nun elindeki telefonun üstüne kamuflaj kılıfı bulunuyor. Bu yüzden özellikle telefonun arka yüzüne dair pek fazla detay göremiyoruz. Ancak bu kılıf ekran kısmına etki etmediği için en azından ön panelin tasarımını görme şansı yakalıyoruz. Ekranın üzerinde çizgi şeklinde bir deliğin olduğu görülüyor. Bu delikte selfie kamerası ve 3D yüz tanıma sensörü yer alıyor.

Honor Magic7 Pro

Honor Magic7 Pro’nun öncülü gibi kıvrımlı bir ekrana sahip olduğu görülüyor. Ayrıca ekran çerçevelerinin inceliği de dikkat çekiyor. Bu yıl Çin’den çıkan üste segment telefonlar zaten genel olarak bu konuda epey iddialılar.

Honor, Magic7 Pro’yu 30 Ekim’de resmi olarak tanıtacak. Telefona dair merak ettiğimiz sorular da bu etkinlikte cevaplanacak. Gerçi lansman tarihi yaklaştıkça sızıntıların sıklığı artacağı için o tarihten önce de bazı kilit özelliklerin detaylarını öğrenme şansı yakalayabiliriz. Gelişmeler için takipte kalın.

Amazon Prime Gaming Ekim Ayında 28 Oyunu Ücretsiz Veriyor