Dota 2 Yeni Bir Kilometre Taşını Geride Bıraktı

dota2 banner4

En popüler online oyunlar arasında yer alan Dota 2, geçtiğimiz günlerde 1 milyon eşzamanlı kullanıcıya ulaşarak yeni bir kilometre taşını geride bıraktı.

Half-Life ve Portal gibi klasikleşmiş oyunların yapımından sorumlu olan Valve Corporation tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en popüler online oyunları arasında yer alan Dota 2, geçtiğimiz günlerde önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Year Beast Brawl etkinliği sırasında kullanıcıların akınına uğrayan Dota 2, 1 milyon eşzamanlı kullanıcıya ulaşarak önemli bir kilometre taşını geride bırakmış oldu.

dota-2-cheats

Dünya genelinde 10 milyonlarca kullanıcıya sahip olan ve Steam servisinin en popüler oyunlarının başında gelen Dota 2‘nin başarısında bu ay içerisinde düzenlenen etkinlikler oldukça etkili oldu. Şubat ayı başında Şangay’da düzenlenen Asya Şampiyonası’nı New Bloom Festival 2015 ve Year Beast Brawl etkinliklerin takip etmesi, oyunseverlerin Dota 2’ye ilgisini arttırdı.

Ulaşılan bu yeni zirve Valve Corporation’ın yüzünü güldürmüş olsa da, halihazırda bağlantı sorunları yaşayan Dota 2 sunucuları bu yüklenmeden nasibini aldı ve 1 milyon eşzamanlı kullanıcıya ulaşıldığı dakikalarda birçok kesinti meydana geldi.

Lenovo Telefonlar Android 5.0’a Kavuşuyor