Bravely Default 1 Milyon Adet Satmayı Başardı

Bravely Default 1 Milyon Adet Satmayı Başardı

Nintendo 3DS’ye yönelik olarak 2012 yılında piyasaya sürülen Bravely Default, 1 milyon adet satmayı başararak önemli bir kilometre taşını geride bıraktı.

Final Fantasy ve Batman: Arkham serileri başta olmak üzere oyun dünyasına damga vurmuş birçok oyunun yapımından sorumlu olan Japon oyun stüdyosu Square Enix tarafından 2012 yılında piyasaya sürülen Bravely Default, önemli bir kilometre taşını geride bırakmasıyla bir kez daha gündeme taşındı. Square Enix tarafından Nintendo 3DS‘ye özel olarak geliştirilen ve 2010 yılında çıkan Final Fantasy: The 4 Heroes of Light’ın devam oyunu olarak görülen Bravely Default, dünya genelinde 1 milyon adet satmayı başardı.

Bravely_Default

Satışa sunulduğu ilk hafta 140.000 adet satmayı başararak Japonya’da en çok satılan oyunlar listesinde ilk numaraya yerleşen Bravely Default, bu harika başlangıcını hız kesmeden devam ettirmeyi başarmış gibi görünüyor. 2013 yılı içerisinde Avrupa ve Kuzey Amerika ülkelerinde de satışa sunulan oyun, Kuzey Amerika’da satışa sunulduğu ilk ayda 200.000 satmayı başarmıştı. Bravely Default‘un geride bıraktığı bu önemli kilometre taşını Twitter hesabı üzerinden duyuran Square Enix, dünya genelinde satılan bu 1 milyonun yaklaşık 600.000’inin Japonya dışında satıldığına dikkat çekti.

Tekken X Street Fighter Hala Yapım Aşamasında