Iron Man Marvel filmlerine geri mi dönüyor?

Iron Man

Marvel’ın sevilen kahramanı Iron Man, Marvel Sinematik Evreni’ne geri mi dönüyor? Gelen son sızıntılar hayranları sevindirecek cinsten.

Bildiğiniz gibi Avengers: Endgame ile birlikte Marvel Sinematik Evreni’nde bir dönem kapanmış oldu. Endgame’e kadar bu evreni taşıyan iki kahraman olan Iron Man ve Captain America, Avengers: Endgame ile birlikte seriye veda etti. Bu yüzden en büyük yıldızı olan Robert Downey Jr.’ı da kaybetmiş oldu. Ancak o günden beri zaman zaman gelen söylentiler, Downey Jr.’ın bir gün bu evrene geri dönebileceğine işaret ediyordu. İşte bu dedikodular bu hafta çok daha somut bir hal aldı. Çünkü gelen son sızıntı, Downey Jr.’ın dönüşünün düşündüğümüzden çok daha yakın olabileceğini gösteriyor.

Marvel içinden bilgi aldığı düşünülen bir kaynak tarafından paylaşılan bilgilere göre Robert Downey Jr.’ın Iron Man karakteri önümüzdeki yıllarda çıkacak iki Marvel filminde boy gösterecek. Bunlardan ilki Armor Wars filmi olacak. Tony Stark’ın yakın arkadaşı olan James Rhodes’un yani War Machine’in Tony’nin ölümünün ardından Iron Man kıyafetlerinin yanlış ellere geçmemesi için verdiği mücadeleyi anlatacak filmde Tony Stark’ın görüneceği söyleniyor. Bunun bir flashback sahnesinde gerçekleşmesi oldukça mümkün.

Asıl bomba iddia ise Secret Wars filmiyle ilgili. Çünkü Tony Stark’ın bu filmdeki rolünün bir flashback’te olmayacağı söyleniyor.

Iron Man

Bildiğiniz gibi 2025 ve 2026’da üst üste iki Avengers filmi gelecek. Avengers: The Kang Dynasty 2025’te çıktıktan sonra bir yıl sonra da Avengers: The Secret Wars vizyona girecek. Gelen son sızıntılara bakılırsa The Kang Dynasty ile Secret Wars, aslında Infinity War ile Endgame gibi olacak. The Kang Dynasty, filmin kötü karakterinin, yani Kang’in zaferiyle sonuçlanacak. Avengers’ın intikam alıp günü kurtarması Secret Wars’ta gerçekleşecek. Ancak Secret Wars’ta Kang’in alt edilebilmesi için Avengers’ın bu evredenki her kahramanın yardımına ihtiyacı olacak. İşte Iron Man’in de bu noktada filme dahil olacağı söyleniyor. Marvel, son dönemde Multiverse fikrini evrene dahil ettiği için farklı bir evrende hala yaşayan bir Tony Stark ile Iron Man yeniden Avengers’a dönebilir.

PlayStation Plus yeni yıla bomba gibi iki oyunla giriyor