PlayStation Plus yeni yıla bomba gibi iki oyunla giriyor

star wars jedi fallen order

PlayStation Plus’ın ocak ayında abonelerine ücretsiz olarak sunacağı üç oyun belli oldu. PS Plus yeni yıla bomba gibi giriyor.

Bu yılbaşı dönemi özellikle oyun severler için oldukça verimli geçti. PC oyunculuğu tarafında Steam’in en büyük rakibi olan Epic Games, yılbaşına uzanan 15 gün boyunca her gün bir oyunu ücretsiz olarak oyun severlere sundu. Öte yandan Steam ve PlayStation Store gibi oyun mağazalarında yıl sonu vesilesiyle ciddi indirim kampanyaları yapıldı. Üstelik görünen o ki yıl sonundaki bu fırsatlar yeni yılın ilk haftalarında da sürecek.

Epic Games ve Steam’in damga vurduğu bu dönemde biraz daha geri planda kalan PlayStation Plus, 2023’e bomba gibi bir giriş yapıyor. En düşük fiyatlı temel paketinde her ay kullanıcılara iki ya da üç oyunu ücretsiz olarak sunan PS Plus’ta ocak ayının oyunları belli oldu.

PlayStation Plus

Ocak ayında PlayStation Plus kullanıcılarına sunulacak aylık oyunlar Star Wars Jedi: Fallen Order, Fallout 76 ve Axiom Verge olacak. PS Plus üyeleri 2 Ocak’tan itibaren bu üç oyunu ücretsiz olarak oyun kütüphanelerine ekleyebilecek. PS Plus abonelerinin bu oyunları kütüphanelerine eklemek için bir sonraki aya kadar süreleri olacak. Bu süre içinde oyunları kütüphanelerine ekleyen PS Plus aboneleri, abonelikleri sürdüğü sürece bu oyunların sahibi olacak.

PS Plus’ın aynı ay içinde iki büyük oyunu oyun severlere sunması, ocak ayını PS Plus aboneleri için oldukça özel kılıyor. Çünkü normalde temel pakette bazen her ay bir büyük oyun bile gelmeyebiliyor.

Yeni iPad mini 2023 sonuna kalabilir