iQOO Z9 Lite, Amazon’da Görüldü

iQOO Z9 Lite

iQOO’nun yeni bütçe dostu telefonu iQOO Z9 Lite, Amazon’da görüldü; Telefonun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo’nun alt markası iQOO, bütçe dostu telefonlarına çok yakında bir yenisini daha ekleyecek. Bildiğiniz gibi şirket dün bir paylaşım yaparak iQOO Z9 Lite’nin 15 Temmuz’da resmi olarak tanıtılacağını duyurdu. Böylece çıkış tarihini öğrenme şansı yakaladığımız Z9 Lite, bugün yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Telefon, daha resmi lansmanı gerçekleşmeden Amazon’da görüldü. Böylece telefonun teknik özelliklerine dair yeni detaylar ortaya çıkmış oldu.

Amazon’un internet sitesinde yer alan bilgiler, iQOO Z9 Lite’nin Dimensity 6300 yonga setinden güç alacağını kesinleştirdi. Bu da daha önce gelen bilgileri doğruluyor. Hatırlarsanız daha önce gelen bilgilerde Z9 Lite’nin vivo T3 Lite ile aynı özelliklere sahip olacağı söyleniyordu. vivo T3 Lite de Dimensity 6300 yonga setine sahip. Bu da bu iddiaları doğruluyor.

vivo T3 Lite’nin en üst versiyonunda Dimensity 6300 yonga setine 4 GB RAM ile 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Telefon, 5000 mAh’lık bir batarya kullanıyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 15 W.

vivo T3 Lite gibi Z9 Lite’nin de 6.56 inçlik LCD bir ekrana sahip olması bekleniyor. HD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızının 90 Hz olacağı düşünülüyor. Bu ekranın üzerinde 8 megapiksellik selfie kamerası yer alacak. Telefonun arka tarafında ise 50 + 2 megapiksellik çift kamera bulunuyor.

iQOO Z9 Lite 1

Apple Intelligence’ın Paralı Bir Versiyonu Çıkacak