Galaxy Tab A7 Lite Kids Edition piyasaya sürülüyor

Samsung, çocuklar için yeni bir tablet piyasaya sürdü. Galaxy Tab A7 Lite Kids Edition olarak adlandırılan cihaz ilk olarak ABD’de satışa çıkarılıyor.

Galaxy Tab A7 Lite Kids Edition, 2021’de piyasaya sürülen Galaxy Tab A7 Lite’a benzer özellikler taşıyor. Bununla birlikte, yeni tablet, onu çocuk dostu hale getirmek için birkaç eklenti ile birlikte geliyor. İlk olarak, Galaxy Tab A7 Lite Kids Edition, darbelere ve düşmelere karşı koruma sağlamak için ekranın etrafında kalın bir kaplama bulunan sağlam bir kılıfla kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca 360 derece dönebilen bir stand da vardır, böylece çocuklar ekranı eller serbest olarak neredeyse her açıdan görebilirler. Döndürme ayrıca tableti taşımak için bir tutamak görevi görüyor.

Galaxy Tab A7 Lite Kids Edition

Slate, 8.7 inçlik bir ekrana sahip ve bir MediaTek Helio P22T yonga seti tarafından destekleniyor. Cihazda 32 GB depolama alanı bulunurken işlemci 3 GB RAM ile destekleniyor. Kaputun altında, uzun süreli kullanım sağlayabilen iyi bir 5100mAh pil barındırıyor.

b1b111111

Yazılım tarafında, liste, onu daha çocuk dostu hale getirmek için bazı yazılım özellikleriyle birlikte gelir. Bu amaçla tablet, Samsung Kids uygulamasıyla önceden yüklenmiş olarak gelir. Uygulama, ebeveynlerin çocukların tableti farklı şekillerde nasıl kullandığını kontrol etmelerine yardımcı olabilir. Bu, çocuğun erişebileceği kişileri, uygulamaları ve medyayı ve tableti kullanabilecekleri süreyi sınırlamayı içerir. Uygulama ayrıca çocukların cihazda nasıl vakit geçirdiklerini takip etmek için kullanım raporları da sunuyor.

Galaxy Tab A7 Lite Çocuk Sürümü, AT&T’de 36 aylık sözleşme süresi ve toplam perakende fiyatı 250 $ ile 7 $/ay maliyeti. Standart Galaxy Tab A7 Lite’ın artık 109$’a satıldığını düşünürsek, çocuk versiyonunun fiyatı oldukça yüksek. Yeni tablet 4 Kasım’da ABD’de satışa çıkacak.

Huawei Watch GT Cyber ortaya çıktı