iPhone için sinematik video uygulaması: Nizo

Nizo

iPhone için geliştirilen sinema kalitesinde video çekme uygulaması Nizo, minimalist yapısı ile de dikkat çekiyor. Nizo uygulaması ile hem video çekebilir hem de videoları kolayca düzenleyebilirsiniz.

Apple, her ne kadar yeni iPhone modellerinde kamera özelliklerini geliştirse de, kamera uygulamasının kısıtlı özelliklerinden dolayı kameradan tam verim alınamıyor. iPhone’da fotoğraf çekmek için Halide uygulamasını tercih ederken, bugün Nizo isimli uygulama video çekimi için de bir alternatif oluşturdu.

Nizo video çekimi konusunda neler sunuyor?

Sinema kalitesinde videolar çekmenize yarayan bu uygulamada, ISO, enstantane ve diyafram ayarlarını manuel olarak ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca uygulamanın içerisinde yer alan filtreler sayesinde videolarınıza renk katabiliyorsunuz.

Apple çentik davası ile karşı karşıya

Uygulamanın en çok sevdiğim yanı minimalist düzenleme modu oldu. Videoları düzenleme modunda; kısım kısım çektiğiniz videoları birleştirebilir, sesi kapatabilir, geçiş ekleyebilir ve Apple Music arşivinizdeki müziği videonuza ekleyebilirsiniz.

Nizo

iPhone’un kendi video uygulamasında manuel ayarların olmamasından şikayetçiyseniz bu uygulamayı kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Son olarak 34,99 TL‘ye satılan bu uygulamanın 24 FPS, 60 FPS ve 120 FPS hızında ve 720P, 1080P ve 4K formatında video çekimler yapabildiğini belirtelim.

Uygulamayı buradan satın alabilirsiniz.