Halide’nin yapımcısından yeni kamera uygulaması: Spectre Camera

Spectre Camera

iPhone için gelmiş geçmiş en iyi kamera uygulaması olan Halide’nin yapımcısı, bugün yeni kamera uygulaması olan Spectre Camera ile karşımıza çıktı. Uzun pozlama sevenler Spectre Camera’yı mutlaka denemeli.

Eski Apple çalışanı olan Sebastiaan de With, geçtiğimiz yıl iPhone için gelmiş geçmiş en iyi kamera uygulaması olan Halide’yi yayınlamıştı. ISO ve pozlama ayarlarını manuel olarak ayarlama imkanı sunan Halide, gelişmiş derinlik algılama algoritması ile kısa sürede en çok indirilen uygulamalar arasında yer almayı başarmıştı.

Spectre Camera neler sunuyor?

Bugün ise Sebastiaan de With, yeni kamera uygulaması olan Spectre Camera ile karşımıza çıktı. Spectre, Halide’nin aksine sadece uzun pozlama için tasarlanmış bir kamera uygulaması. Spectre algoritması sayesinde tripod kullanmadan titreşimi önleyebiliyor ve bu sayede elle düzgün uzun pozlamalı fotoğraflar çekebiliyorsunuz.

iPhone ile çekildi yarışması sonuçlandı!

3, 5 ve 9 saniye pozlama süresi sunan uygulama Stable özelliği ile telefonun kamerasını hem dengeliyor hem de telefonu nasıl sabit tutacağınızı gösteriyor. İster arka isterseniz de ön kamera ile uzun pozlama yapabileceğiniz uygulama, 12,99 TL‘den App Store’daki yerini almış durumda.

Spectre Camera

Spectre, Halide’nin aksine ISO ve pozlama ayarlarını manuel olarak yaptırtmıyor. Uygulama manuel olarak şimdilik sadece EV ayarını ayarlamanıza imkan tanıyor. Uygulamayı buradan satın alabilirsiniz.