iPhone 5G anketi saç baş yoldurdu: Bakın Apple kullanıcıları ne dedi?

iphone 12 ertelendi

Dünyanın en iyi akıllı telefonlarından bir tanesi olarak görülen iPhone, 5G anketi ile herkesi şaşırttı. Hadi gelin bu saç baş yoldurtan ankete birlikte göz atalım.

Global Wireless Solutions tarafından yapılan iPhone 5G anketi, aslında çok önemli bir gerçeği ortaya çıkardı. Buna göre Apple kullanıcıları aslında tam olarak ne kullandığını bilmiyor olabilir. Öncelikle yapılan bu anketin temel sorusuna göz atalım. iPhone kullanıcılarına, “cihazınızda 5G bağlantısı var mı” sorusu yöneltildi. İşte ne olduysa ondan sonra başladı. Öyle cevaplar geldi ki herkesi şaşkınlığa uğrattı.

iPhone kullanıcıları yeterince dikkatli mi?

Dünya genelinde 3,5 milyar adet akıllı telefon bulunuyor ve bunların sayısı her geçen gün artıyor. Aynı zamanda özelliklerinde de gözle görülür değişimlerin yaşandığı söylenebilir. Peki gerçekten de tam olarak nasıl bir cihaz kullandığımızı biliyor muyuz? Bunun yanıtı anket sorularına verilen tepkilerden sonra netleşti: “Hayır”.

Microsoft ev ofis çalışma sistemini çok sevdi

5G bağlantı desteğinin olup olmadığı ile alakalı sorular sorulan iPhone kullanıcıları, kendi cihazlarında buna sahip olduklarını söyledi. Ankete katılanların yüzde 49 gibi bir bölümü cihazlarında 5G bulunduğunu söyledi. Halbuki Apple henüz 5G destekli bir iPhone modeli çıkarmadı. Yapılan ankete dönecek olursak, yaklaşık yüzde 24 gibi bir kesim bunu tam olarak bilmediğini söyledi.

iPhone 5G anketi

Özellikle de orta yaşlı kesim bu konularda yanılgıya düşmeye daha müsait. Ancak gençlerdeki yanlış bilgi oranı daha az. Sizce akıllı telefon alırken özelliklerine dikkat ediyor muyuz? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.