5G destekli iPhone pahalı olmayacak

5G destekli iPhone

2020 yılında çıkması beklenen 5G destekli iPhone hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Şirketin göz bebeği olması planlanan bu yeni ürünler kısa bir süre içerisinde piyasada satışa sunulacak. Ancak öncesinde bunun lansman olarak gösterilmesi gerekiyor. İşte haberimizin detayları.

iPhone 11 serisi tanıtıldıktan hemen sonra gözler Apple şirketinin 2020 yılında satışa sunacağı akıllı telefonlara çevrildi. Kuruluşun 5G Akıllı telefonlarda büyük bir fiyat artışı yaşatacağı tahmin ediliyordu. Ancak gelen son bilgilere göre Apple tarafından üretilecek 5G destekli akıllı telefonlarda büyük bir fiyat artışı olmayacak. Ayrıca bazı farkların da yeni akıllı telefonlarda yer alması bekleniyor.

5G destekli iPhone 30 dolar daha fazla olacak

Akıllı telefonların fiyatları her geçen yıl daha fazla artıyor. Özellikle dolar kurunun büyük bir artış göstermesi ile birlikte fiyatların kat kat daha fazla olmaya başladığını söyleyebiliriz. Apple tarafından konuyla ilgili net bir açıklama yapılmadı.

Şirket sessizliğini korurken bazı analistler çeşitli açıklamalarda bulundu. Onlara göre 2020 yılında gelecek olan iPhone akıllı telefonlarında fiyat artışı 30 dolar ile 100 dolar arasında olacak. Ayrıca Apple’ın 2020 yılında 5.4 inç 6.1 inç ve 6.7 inç olmak üzere üç farklı akıllı telefon sunacağı söyleniyor. Bu akıllı telefonlarda hepsinin güçlü bir ekrana sahip olması bekleniyor.

Analistler tarafından yapılan bir açıklama ise 4 iPhone modelinden ikisinin üst düzey olacağı yönündeydi. 5G desteği ve artırılmış gerçeklik için üç boyutlu algılama sağlayacak 3’lü kamera sistemi yapılan tahminler içerisinde yer alıyordu. Muhtemelen 2020 yılının sonlarına doğru Apple yeni akıllı telefonlarını piyasaya sunacak. Sizce iPhone akıllı telefonlarda 2020 yılı için ne tür değişiklikler ortaya çıkabilir. Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

iPhone 12 yeni batarya koruma sistemi ile gelecek