iPhone 15 tasarımı farklı bir şekilde karşımıza çıkabilir

iPhone 15 Pro

iPhone 15 serisinin tanıtılmasına daha uzun bir süre var. Fakat şimdiden bu cihazla ilgili söylentiler ortaya çıkmaya başladı. Peki yeni nesil iPhone modeli nasıl bir tasarımla gelecek? İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

iPhone 15 tasarımı farklı bir şekilde karşımıza çıkabilir. Apple’ın yeni iPhone modellerini tanıtmasına daha 10 aylık bir süre var. Fakat şimdiden iPhone 15 ile ilgili dedikodular ayyuka ulaşmış durumda. Pek çok yabancı kaynaklı site iPhone 15‘le ilgili çeşitli raporlar yayınlıyor.

iphone 15

Geçtiğimiz günlerde Apple’ın yeni iPhone modelinde farklı bir ekran deneyimi sunacağı iddia edilmişti. Ondan önce de Pro Max modelinde 4 TB’lık dahili depolamanın olacağı belirtilmişti.

Şimdi ise yeni iPhone modelinde LIDAR sensorü haricinde 4 ana kameranın yer alacağı iddia ediliyor.

iPhone 15 Pro Max Could be Replaced By iPhone 15 Ultra

iPhone 15 tasarımı farklı bir şekilde karşımıza çıkabilir

Elbette bu tarz söylentiler hemen her sene çıktığı için çok da dikkate almamak gerekiyor. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl da benzer söylentiler söz konusuydu. Fakat 4. kamera yerine LIDAR sensörünün geldiğini gördük.

Ayrıca Apple çoklu kamera sayısına karşı olan bir şirket. Dolayısıyla 4. kameranın gerçekten gelip gelmeyeceği teyide muhtaç bir dedikodu diyebiliriz.

Apple Watch kilit açma hatasını düzeltecek güncelleme geldi

Öte yandan Cupretino merkezli şirketin yeni ekran yapısıyla birlikte çentikten tamamen kurtulacağı da iddialar arasında. Gerçi bu tarz iddialar iPhone 14 öncesinde de çıkmıştı. Sonuç olarak iPhone aynı çentiği ile karşımıza çıktı.

Henüz iPhone 15’in çıkmasına uzun bir süre var. Dolayısıyla bu sürede bu tarz haberlerin sayısı daha da artacaktır.

Apple yeni bir ekran tipi için kolları sıvadı