iPhone SE 3 çıkış tarihi sonunda netleşti

iPhone satışları

Apple’ın uygun fiyatlı yeni iPhone modeli SE3 için çıkış tarihi sonunda netlik kazandı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

iPhone SE 3 çıkış tarihi sonunda netleşti. Akıllı telefon pazarının öncü isimlerinden biri olan Apple yeni nesil iPhone modellerini geçtiğimiz Eylül ayında tanıtmıştı. iPhone 13 serisi sonrasında Apple’ın çıkacağı yeni iPhone modelleri hakkındaki ilk dedikodular ortaya çıkmaya başladı.

Malum, iPhone 14’te klasik olarak farklı bir tasarım çizgisinin kullanılacağına dair bir dedikodu var. Bu yıllardır hiç şaşmadı. Her sene çıkacak olan yeni iPhone modelinin farklı bir tasarımla geleceği konuşuluyor.

Bizleri asıl heyecanlandıran dedikodu ise yeni nesil iPhone SE ile ilgili olan.

iphone se 2 1 1

iPhone SE 3 çıkış tarihi sonunda netleşti

Söylentilere göre Apple yeni nesil iPhone SE modelini 2022’nin ilk çeyreğinde tanıtacak. Muhtemelen ilk çeyrekte gerçekleşecek olan iPad etkinliğinde iPhone SE de görücüye çıkabilir. Bloomberg’in haberine göre iPhone SE 2022 modelinde yine home tuşu yer alacak. Yani yine klasik eski kasa bir iPhone söz konusu.

Apple’ın yeni SE modelinde aynı iPhone 12 ve 13 ailesinde olduğu gibi köşeli hatlara yer vereceği de sızdırılan bilgiler arasında.

Bunun yanı sıra yeni nesil SE modelinin XR modeline benzeyeceğine dair de bazı dedikodular mevcut. Fakat Apple böyle bir şey yapar mı bilemedik. Çünkü zaten hali hazırda XR modeli pek çok ülkede satılmaya devam ediyor. Dolayısıyla XR satıştayken XR’ı andıran yeni bir SE modelinin gelecek olması çok da mantıklı gelmiyor.

iOS 15.3 sürümü yayınlandı: Yeni özellikler getiriyor