iPhone 15 tasarımı selefi ile aynı olabilir

iOS 15

Apple’ın önümüzdeki yıl tanıtacağı yeni iPhone serisi ile ilgili sızıntınlar gelmeye devam ediyor. Peki iPhone 15’in tasarımı nasıl olacak? İşte cevabı.

iPhone 15 tasarımı selefi ile aynı olabilir. Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Apple, yeni nesil iPhone modellerini kısa süre önce tanıtmıştı. Henüz iPhone 14 serisi yeni tanıtılmış olmasına rağmen şimdiden iPhone 15 ile ilgili ilk sızıntılar gelmeye başladı.

iPhone 15 Pro Max Could be Replaced By iPhone 15 Ultra

Şimdiye kadar karşımıza çıkan söylentilere göre Apple yeni nesil iPhone modellerinde, iPhone 14’teki model yelpazesini kullanacak. Yani iPhone 15 serisi de tıpkı iPhone 14’te olduğu gibi 4 farklı modelle karşımıza çıkacak.

iphone 15

 

iPhone 15 serisine dair asıl merak edilen unsur ise tasarım çizgisinin değişip değişmeyeceği. Sızdırılan bilgilere göre Apple yeni nesil iPhone cihazlarında iPhone 14’e benzer bir tasarım çizgisi kullanmayı planlıyor.

iPhone 15 tasarımı selefi ile aynı olabilir

iPhone 14 Pro ve Pro Max’ta karşımıza çıkan Dynamic Island tasarım çizgisinin iPhone 15 ve 15 Plus’ta da yer alacağı belirtiliyor. Pro varyantlarda ise tasarımsal açıdan önemli bir değişiklik olmayacak.

iOS 15, iPhone kamerasında Gece Modunu devre dışı bırakmanıza izin verecek

Bir diğer söylenti de kamera kurulumlarıyla ilgili. İddialara göre Apple, bir süredir değiştirmediği kamera kurulumunu yeni nesil iPhone cihazlarında değiştirecek. Elbette bu durum şimdilik bir iddiadan ibaret.

Sonuç olarak yeni nesil iPhone modellerinin tanıtılmasına hayli uzun bir süre var. Dolayısıyla bu süreç içerisinde pek çok yeni sızıntı ile karşılaşabiliriz.

Microsoft PlayStation için müjdeli haberi duyurdu